DAMIAN VAN DER VAART (16) verliefd op DEENSE LAERKE (Sylvie: ‘Zolang zij goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig’)

0

(Beeld: Instagram)

Damián van der Vaart, de zestienjarige zoon van Rafael en Sylvie Meis, is voor het eerst écht verliefd. De gelukkige is de Deense Lærke Wiktoria Wendel.  Moeder Sylvie heeft haar zegen gegeven aan de relatie: “Ik houd van de liefde en dat gun ik mijn zoon ook ontzettend. Zolang zij goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig.”


De Deense Lærke Wiktoria Wendel is Damiáns eerste ’grote liefde’. Hij leerde Lærke kennen in Denemarken, het land waar hij grotendeels woont met zijn vader Rafael en diens vriendin Estavana Polman. Moeder Sylvie, die met onder anderen Damián haar vakantie doorbracht in Saint-Tropez, is enthousiast over Lærke, die wel wat weg heeft van haar ‘schoonmoeder’. 

In het Duitse programma One Promi ein Joker vertelde Sylvie al over de relatie van haar zoon en geweldig ze het vindt. “Ik houd van de liefde en dat gun ik mijn zoon ook ontzettend.” De presentatrice wil zich verder niet al teveel bemoeien met het prille liefdesgeluk. “Zolang zij goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig.”


In hetzelfde gesprek zegt Sylvie dat mensen haar ten onrechte als diva bestempelen. „Ik denk dat ik makkelijk ben in de omgang. Je kunt gemakkelijk met mij praten en ik weet veel. Ik ben niet echt iemand die ergens haar stempel op wil drukken, maar als we aan het werk zijn, verwacht ik wel enige vorm van professionaliteit. Los daarvan ben ik heel relaxt.