Anita Doth haalt uit naar 2 UNLIMITED-collega en ex Ray Slijngaard

0

(Beeld: CP)

Opnieuw heeft Anita Doth uitgehaald naar 2 UNLIMITED-collega en ex-lover Ray Slijngaard. Anita is helemaal klaar met zijn ‘gejok en misleiding’.


De keiharde uithaal komt na het AVROTROS-programma 90’s Dance waarin presentatrice Hila Noorzai praat met artiesten en producers uit die tijd. In de eerste aflevering stond 2 Unlimited centraal en deed Ray zijn verhaal. Anita wilde niet meewerken. Op Instagram vertelt ze waarom niet.

Anita schrijft onder meer: “Ik heb er niet aan mee gewerkt. Zag net wel al een stukje voorbij komen en irriteer mij nu al. Nu ineens hadden we een ” relatie”. In werkelijkheid was die al over toen we de video’s voor Get ready for this en Twilight zone schoten. We hadden namelijk een goed gesprek gehad en Ray had zo’n zwak voor al die vrouwelijke aandacht dat het beter was om elkaar vrij te laten (…) Ik ben het gejok en misleiding namelijk nu wel een keertje zat. En die dolken in mijn rug ook.”


En daar stopt Anita niet. “Wat hij zegt over de platenmaatschappij (we moesten onze relatie verzwijgen) was absoluut geen dictaat. In werkelijkheid hadden wij veel meer vrijheid en artistieke inbreng dan de meeste dance acts uit die tijd. Zo schreven we gezamenlijk de grootste hits en onze styling en imago werd grotendeels door ons zelf bedacht. Zo ook onze live shows.”

Dan: “We waren dus geen “puppets” die moesten luisteren. Destijds was t Ray zelf die graag dit excuus gebruikte om vooral geen relatie te hebben en nu ineens is het interessant om te doen alsof hij de man van Anita was ipv het kleine jongentje waar hij zich naar gedroeg.”