André Hazes weer herenigd met zoontje André en Monique Westenberg

0

(Beeld: omroep Vier/ Instagram Monique Noell)

Nog geen week na zijn terugkeer op vaderlandse bodem is André Hazes voor het eerst weer opgedoken. En het gezelschap waarin dat gebeurde mag verassend genoemd worden: zijn zoontje Dre en zijn ex Monique Westenberg. De zanger heeft gisteren ook zijn Instagram-account veranderd van openbaar naar privé. Zijn bijna miljoen volgers kunnen dus niet meer meekijken in zijn leven.


Morgen, maandag, viert het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg zijn vijfde verjaardag. En dat werd gisteren, zaterdag, gevierd met een kinderfeestje in het Haagse Aventuria, de Vogelkelder in Den Haag. En kleine Dré genoot met volle teugen samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes die mee mochten. Maar waar kleine Dré misschien nog wel het meest van genoot was dat ook zijn vader André er bij was. Zijn vader die de jongen al zeker een maand niet had gezien, omdat de zanger de afgelopen weken in Spanje verbleef vanwege een ‘emotionele burn-out’, zoals zijn management verklaarde bij zijn vertrek.

Toeval of niet de dag na het kinderfeestje waar ook Monique en Andre elkaar voor het eerst in weken weer zagen plaatste Monique een aantal Instagram Stories waar te zien was dat ze bij de kapper was. “Senioren blonde haartjes weer gedekt!”, zette ze erbij. Op het filmpje was haar kleding ook goed te zien. Mo droeg een trainingspak, waar op de trui een koeienletter ‘A’ op stond. In een volgende story maakte ze nogmaals een foto met haar A-trui aan: “Veel DM’s over mijn pak”, waarbij ze het bedrijfje tagde. Volgens juicekanlla Fawrynotsawry komt het wel heel toevallig uit dat Monique net op die dag met zo’n pak op haar Instagram staat te shinen.


Afgelopen zondag keerde Andre Hazes op Schiphol terug in gezelschap van zijn moeder Rachel Hazes. Vanaf dat moment ging de geruchtenmolen rond Hazes pas echt draaien. Terwijl Hazes niets wilde zeggen bij zijn aankomst op de nationale luchthaven wiste ‘insiders’ dat hij vervroeg uit Spanje was terug gekomen omdat hij weggelopen zou zijn uit een afkickkliniek. Diezelfde ‘insiders’ wisten te vertellen dat zijn relatie met Sarah van Soelen ook passe zou zijn.

Waar of niet waar het zal kleine André niet kunnen schelen. Hij was alleen maar blij dat zijn vader op zijn feestje was. Een feestje waar ook Freek Vonk een rol in had. Hij had een video opgenomen voor de kleine Dré. en getuige de foto’s die mamma Monique op haar Instagram poste was het een heel geslaagde middag.

Vorig jaar was papa André was een beetje emotioneel op de verjaardag van zijn zoontje. “4 jaartjes geleden koos jij ons uit om jouw ouders te zijn en wat ben ik je daar dankbaar voor. Je bent alles waar ik op hoopte. Het is eng hoe we op elkaar lijken en ik kan alleen maar uitkijken naar de jaren die we nog met elkaar hebben. Je bent mijn aller beste vriendje. Gefeliciteerd met je verjaardag pikkie”.

‘André Hazes maakt met telefoontje einde aan relatie met Sarah van Soelen’ (zijn management: ‘geen commentaar’)