Connie Witteman koopt altijd nieuw bed bij nieuwe bedpartner: ‘Dat vind ik wel zo fris’

0

Hoeveel bedden heeft Connie Witteman in haar leven versleten? Die vraag is actueel omdat de diva meent dat bij een nieuwe bedpartner een nieuw bed hoort. Nu Connie op nieuw de liefde gevonden heeft bij Henk de Vries, de eigenaar van softdrugsketen The Bulldog heeft zij ook weer een nieuw bed gekocht. “Dat vind ik wel zo fris,” zegt Witteman.

Bij een nieuwe partner hoort volgens Connie Witteman een nieuw bed en nieuwe bedengoed. “Ik heb nog niet zo lang geleden een nieuw bed gekocht, omdat ik een nieuwe partner heb. Dan vind ik het altijd fris om in een nieuw bed te liggen. Of om nieuwe covers te kopen”, vertelt ze aan RTL Boulevard. Hoewel Connie een tweepersoonsbed kocht had dat volgens haar ook best een eenpersoons kunnen zijn. Connie: “Het ligt heel lekker, ja. Hahaha. We zouden bijna een eenpersoonsbed kunnen delen.”


De relatie tussen Connie en Henk nam een aanvang nadat de eigenaar van hasjketen The Bulldog, goed voor een vermogen van maar liefst €100 miljoen volgens zakenalad Quote, Connie een videoclip van zanger Tino Martin stuurde. ‘EEN KEER’ vertelt ons verhaal, schreef De Vries aan Connie gezegd over het nummer van Tino Martin dat verhaalt over de sluimerende liefde tussen twee mensen. ‘Ik kan niet zonder jou’, ‘Is er nog een kans dat je van mij houdt’, ‘Nog een keer samen zijn met jou‘ zingt Tino Martin.

Na een romantisch etentje was het ‘aan’. Connie: “Ik val op hemzelf, op zijn type. Hij is Joods, ik ben Joods, dus dat is altijd leuk. En ik val op zijn lichaamstaal, daar hou ik van. Ik vind het heerlijk om met hem uit eten te gaan, dan bestelt hij altijd kleine hapjes. Dan laat hij me proeven en nog een keer proeven. Er zit ontzettend veel liefde in zijn hele way of living.”