‘André Hazes maakt met telefoontje einde aan relatie met Sarah van Soelen’ (zijn management: ‘geen commentaar’)

0

André Hazes heeft afgelopen zondag direct na zijn terugkeer in ons land met een telefoontje een einde gemaakt aan zijn relatie met Sarah van Soelen. Het appartement van net geen miljoen dat de twee samen kochten in Rotterdam gaat zo snel mogelijk in de verkoop. Het management van de zanger ontkent de breuk niet, maar houdt het bij ‘geen commentaar’.

Het is showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, zij meldde afgelopen zondag ook als eerste dat Hazes die avond in ons land zou terugkeren na een, volgens haar, verblijf in een afkickkliniek in het Spaanse Alicante, die nu zegt zeker te weten dat Andre Hazes Sarah van Zoelen aan de kant geschoven heeft. En volgens Coldewijer gebeurde dat nog de avond dat Hazes, in gezelschap van moeder Rachel, op Schiphol landde. “Ik hoor van mijn bron dat André Sarah Soel heeft gedumpt. Bij het grofvuil gezet, aan de straatkant. Niet eens bij de kringloop! Hup, weg, de vuilnisbelt op! Sarah Soel is gedumpt.”


Met het brengen van het nieuws over de breuk, zo zegt Coldewijer, zet ze haar reputatie op het spel. “Ik heb nu best wel een goede reputatie opgebouwd, waarbij blijkbaar als ik iets zeg heel f*cking medialand naar Schiphol rent. Sorry, ik kan het me niet veroorloven om gewoon random te posten dat het uit is terwijl later blijkt van niet.”

Coldewijer zegt ook te weten hoe Hazes Sarak heeft gedumpt. “André is op zondagavond geland, hij is opgehaald door Rachel, helemaal vanuit Alicante. Ze zijn samen naar Nederland gevlogen en die avond heeft André Sarah Soel gebeld op FaceTime. Hij heeft haar gesproken en haar medegedeeld van: ‘Luister, ik kan het niet meer. Ik stop ermee.’”


De reden voor de breuk volgens Coldewijer: “Dat komt omdat André de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah Soel. Ja, sorry hoor André, maar deze verhalen hoor ik al een halfjaar. Ik ben blij dat je erachter bent gekomen. Er zijn een hele hoop aparte verhalen die rondgaan over Sarah Soel.” Een van die verhalen wil dat Sarah in het verleden onder meer verplicht op last van de rechter zou zijn opgenomen na het opzettelijk veroorzaken van een ongeluk. “De reden is dus dat André steeds vaker van die geflipte acties heeft gehoord en steeds vaker hoorde met hoeveel mannen ze schijnbaar is geweest. Tijdens de therapie in de kliniek is hij toch wel tot het besef gekomen.”

Coldewijer voegt er aan toe dat Hazes tijdens zijn afkicktherapie heeft besloten niet verder te willen met Sarah. “Hij voelt zich niet meer lekker bij het idee dat hij zijn zoontje verwaarloost, dus hij heeft het finally door. Hij is er klaar voor om meer verantwoordelijkheid te nemen in zijn leven en heeft veel gehad aan zijn therapie. Hij is tot het inzicht gekomen dat hij klaar is met deze relatie.” Coldewijer zegt ook nu de breuk definitief is dat het Rotterdamse appartement dat Andre en Sarah in Rotterdam kochten waarschijnlijk in de verkoop gaat. “Ze gaan om tafel over hun appartement.

Of de beweringen van Coldewijer hout snijden moet nog blijken. Het management van Hazes houdt vooralsnog bij ‘geen commentaar’. Dat Sarah een deel van haar verleden voor Hazes verborgen zou hebben gehouden lijkt overigens niet aannemelijk. Sarah vertelde in een interview, afgelopen juni, uitgebreid over haar feit dat zij eind 2019 aan drank-en drugs verslaafd was en daarvoor ook is opgenomen. Samen met stiefvader Ruud deed ze in Story een boekje open over die periode.

Zo vertelde ze dat de goede band die ze met haar moeder en stiefvader had, eind 2019 flink onder druk kwam te staan toen bleek dat ze verslaafd was aan cocaïne en alcohol. Haar ouders wisten van niks, totdat een vriend van Sarah haar dwong haar probleem op te biechten aan haar ouders. “Toen is Sarah op een zondagnacht uit de kast gekomen en heeft ze alles verteld.

Het is ongelooflijk dat wij dat nooit hebben gezien,” vertelde vader Ruud. Sarah zelf zegt dat ze het haar ouders geen moment kwalijk heeft genomen. “Ik neem het ze niet kwalijk dat ze nooit iets van mijn verslaving hebben gemerkt. Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dat is wel herkenbaar. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen.”De showbizzwatcher vertelt ook dat de dag nadat Sarah telefonisch te horen had gekregen dat haar relatie over en uit was zij naar haar ouders in Alicante is gevolgen. “Nadat ze gedumpt is, is ze op maandag linea recta naar Alicante gevlogen, waar haar ouders een huis hebben. Ze waren daar ook aan het chillen. Zij is naar hen toe gereisd en daar gaan uithuilen. Helemaal rock bottom deze meid.”

BINNENKIJKEN in het Rotterdamse liefdesnestje van André Hazes en Sarah dat nu weer in de verkoop gaat