ANDRE HAZES sluit zus ROXEANNE weer in de armen: ‘Als ze me nodig heeft, waar dan ook, dan sta ik er voor haar’

0

(Beeld: CP)

Slecht nieuws voor moeder Rachel: André Hazes heeft weer contact met zijn zus Roxeanne. “Het moment dat ik haar weer zag, dacht ik: jezus, het is m’n zus. Ik hou heel veel van haar. Als ze me nodig heeft, waar dan ook, dan sta ik er voor haar.”


Broer en zus hebben al jaren een moeizame relatie. Inmiddels zijn ze weer herenigd. “We doen het heel rustig aan. We zijn niet elke dag bij elkaar op de koffie. Het contact is heel goed”, zegt André in een interview met RTL Boulevard. Hij vertelt dat hij degene is geweest die de eerste stap heeft gezet. “En de tweede ook, en de derde en vierde. Ze was heel erg terughoudend. De aanhouder wint. Het is me gelukt.”

Hazes zegt ook dat hij en Roxeanne nooit scheldend tegenover elkaar hebben gestaan. “Ik denk dat het heel goed was om juist afstand van elkaar te nemen om het niet erger te laten worden. Daarom kunnen we nu op deze manier met elkaar omgaan. Ik ben echt oprecht heel blij dat ik mijn zus weer spreek. Dat ik haar zoontje zie. De eerste keer dat ik dat jongetje weer zag: dat is magisch man. Echt. Ik ben bang dat elke beslissing die we daar extra bij nemen dat alleen maar kan verpesten.”


Hazes gaf in het interview met Boulevard ook zijn mening over de erfeniszaak tussen Roxeanne en moeder Rachel, waarbij de inzet is of Rachel zichzelf erfgenaam mag blijven noemen van André Hazes senior.

“Misschien is dat het vreemde, maar niets verbaast me meer. Ik heb me nooit echt druk gemaakt om een erfenis of zo, en dat is ook wat ik er ooit mee bedoelde te zeggen, waarom ik me er niet mee bemoeide. Voor mij is één ding belangrijk: dat er goed om wordt gegaan met de naam Hazes.” Met ‘dat kutgeld’ kunnen ze volgens André ‘doen wat ze willen’. “Dat boeit me oprecht geen reet.”