Pagina titel ...
donderdag, juli 16
Alle exen Dionne Stax weer onder de pannen: Sjoerd van Ramshort gaat trouwen

0

Alle bekende exen van Dionne Stax zijn weer onder de pannen. De laatste, Humberto Tan, keerde uiteindelijk terug in de armen van zijn vrouw Ineke. Dionne’s andere ex, NOS-sportpresentator Sjoerd van Ramshorst, die zijn congé zou hebben gekregen toen Stax haar veelbesproken affaire met Tan begon, heeft zijn vriendin Jasmijn Groen ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Vietnam. “En ze zei nog ja ook,” jubelt Sjoerd.

Het nieuwe jaar kon niet beter beginnen voor NOS-sportpresentator Sjoerd van Ramshorst (33). Op vakantie in het betoverende Vietnam vroeg hij zijn vriendin Jasmijn Groen ten huwelijk. “En ze zei nog ja ook”, schreef een dolgelukkige Sjoerd van Ramshorst afgelopen zondag op zijn Instagram naast  een foto van hem en Jasmijn Groen waarop ook de verlovingsring prominent in beeld is. Dus luiden in 2020 de huwelijksklokken voor Sjoerd, die de knappe brunette die in Breda werkt  als personeelsfunctionaris bij de Koninklijke Luchtmacht, begin 2018 leerde kennen.

(Lees verder na de advertentie)

De zon schijnt niet alleen op liefdesgebied voor Sjoerd van Ramshorst. Ook zijn carrière bij NOS Studio Voetbal is in een stroomversnelling geraakt sinds Tom Egbers 962) vorig jaar zomer tijdens zijn vakantie op een Grieks eiland werd getroffen door een hartinfarct. Nadat Egberts afgelopen oktober aangaf niet terug te willen keren als presentator van Studio Voetbal nam Sjoerd die begeerde plek over in het programma waar hij sinds 2015 al iedere week te zien was als de man die het voetbaloverzicht in de eredivisie presenteerde.

Het was ook in de tijd dat zijn relatie met Dionne Stax (34), toen een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal, begon. Een relatie waar collega’s op de werkvloer niets van mochten weten, zo hadden de geliefden besloten. Dat leidde tot veel besmuikt gelach achter de ruggen van het liefdespaar, omdat de verliefdheid er van afdroop. Zelfs toen Dionne en Jeroen verschillende keren samen op vakantie gingen gebeurde dat -dachten ze- in het diepste geheim…

Maar toen de relatie na een paar maanden voorbij was kon iedereen op de NOS-burelen daarvan meegenieten. Er woedde, zo onthulde dit weekblad,  een ware liefdesoorlog op de vloer van het NOS journaal. De chemie tussen toen nog nieuwslezeres Dionne Stax en haar sport-collega Sjoerd van Ramshorst was ver te zoeken is, nadat hun eerst maandenlang geheim gehouden liefdesrelatie  op de klippen was gelopen.

Vreemd was dat niet, want Sjoerd belandde werd van de ene op de andere dag aan de kant gezet door zijn vriendin én NOS-collega Dionne Stax. Dat gebeurde nadat de twee maar weer eens samen op vakantie waren geweest en er geen vuiltje, zo dacht Sjoerd,  aan de lucht leek. Dat Dionne de vakantie anders had beleefd verbijsterde de sportman. Wat het destijds extra pijnlijk maakte was niet alleen dat oorzaak van de breuk, zo werd er gefluisterd, Dionne’s interesse in Humberto Tan (54) zou zijn geweest, maar ook dat hij Sjoerd zijn ex nog bijna dagelijks op de werkvloer zag en ze ook nog eens moesten samenwerken bij het presenteren van het sportnieuws. Dat deed hij met het gezicht van oorwurm, terwijl zij alle moeite deed hem niet aan te kijken.

Dionne Stax en Sjoerd waren ooit lovers

Voor Sjoerd brak er een tijd vol liefdesleed aan. Pas in begin 2018 was dat leed voorbij toen hij Jasmijn Groen ontmoette, de vrouw met wie hij al samenwoont in Amsterdam en de vrouw die hij op nieuwjaarsdag op vakantie in Vietnam ten huwelijk vroeg en die ook nog eens JA zei. Voor Sjoerd had 2020 niet beter kunnen beginnen.

Ook het liefdesleven van Dionne Stax is een rustiger vaarwater beland. Na haar door dit weekblad onthulde , veelbesproken, affaire met de getrouwde Humberto Tan werd Stax verliefd op radioloog en medisch ondernemer Sytse Oudkerk. Van enige ongemakkelijkheid op de werkvloer tussen Dionne en ex Sjoerd is geen sprake meer sinds Dionne de overstap maakte van de NOS naar AVRO/TROS.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0