EVEN BINNENKIJKEN? Erica en Martien Meiland zijn officieel verhuisd naar hun nieuwe droomvilla (waar privacy gewaarborgd is)

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Martien en Erica Meiland zijn officieel verhuisd naar hun nieuwe stulpje in Noordwijkerhout dat hun privacy moet waarborgen. Inmiddels is het de Meilandjes gelukt om de vorig jaar gekochte miljoenenvilla in Noordwijk te verkopen. Eerder vond de familie ook een koper voor hun al anderhalf jaar te koop staande kasteel in Frankrijk. Dus is er nu eindelijk rust in de tent.

“We zijn inderdaad gisteren verhuisd”, laat Erica Meiland afgelopen mei aan Shownieuws weten. Vraag is alleen of hun nieuwe buren daar blij mee zijn. Na de aankoop van de villa, vorig jaar oktober, kregen de Meilandjes al een brief gestuurd van hun buren die hun bezorgdheid uitte over de komst van de familie. De fans kwamen namelijk nu al in hun tuin om te proberen het huis van de Meilandjes te bereiken


‘Gefeliciteerd, een mooie plek, maar willen jullie wel heel snel langskomen voor een wijntje en een goed gesprek over het hek? Kunnen we dat niet verplaatsen?’ Want ze komen nu dus bij hen in de tuin. Het begint alweer,” vertelde Erica Meiland destijds Jinek over de brief die die hun nieuwe buurtjes bij hun huidige adres in de bus hebben gedaan.

Het nieuwe huis dat Martien en Erica Meiland de door hun zo gewenste privacy moet bieden ligt op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout en is geschikt voor dubbele bewoning met een riant tuinhuis. het huis ligt aan de bosrand, buiten de bebouwde kom, heeft vrij uitzicht en een tuin rondom.  En het is ook nog eens een miljoen goedkoper dan de villa die zij een half jaar eerder kochten. Wat goooed!


‘Landhuis Duinwijk’ heet het nieuwe optrekje. Het is een riet gedekte villa uit uit 2010 met een vrijstaande garage met eigen oprit en een groot tuinhuis waar Erica haar intrek in neemt. De villa, vraagprijs € 1.750.000, heeft een onder architectuur aangelegde, riante, tuin met diverse terrassen, een jacuzzi en er is ook een binnen- en buiten dierenverblijf. Dat is nu nog in gebruik als kippenren, maar is ideaal voor de honden van de Meilandjes.

Het perceel van maar liefst 2.108m² waarborgt door de ligging grenzend aan het bos de Meilandjes optimale privacy met centrum van Noordwijk, Noordwijkerhout, het strand en de duinen slechts op enkele minuten afstand. De villa beschikt over 8 kamers (5 slaapkamers), 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Ruim een jaar geleden kochten Martien en Erica Meiland hun droomhuis in Noordwijk, maar in augustus op het feest voor zijn zestigste verjaardag vertelde Martien dat zij alweer gingen vertrekken! De villa, met inpandig appartement voor Erica, werd verruild voor een huis in Noordwijk met een oprijlaan en dus met meer privacy!

De villa waar de Meilandjes toen woonde kwam in de verkoop voor net geen 3 miljoen.

Share.