EVEN BINNENKIJKEN? Martien en Erica MEILAND zetten huis te koop voor 2,4 miljoen

0
Martien (62) en Erica (60) Meiland hebben hun huis in Noordwijk, waar ze nog maar ‘net’ wonen weer in de verkoop gezet. De villa in Noordwijkerhout waar ze drie jaar geleden 1.750.000 euro gaat nu weg voor 2.4 miljoen euro.
De Meilandjes gaan een huis bouwen waar ze samen met Maxime en haar gezin gaan wonen.

Het huis dat Martien en Erica Meiland de door hun zo gewenste privacy moest bieden ligt op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout en is geschikt voor dubbele bewoning met een riant tuinhuis. Het huis ligt aan de bosrand, buiten de bebouwde kom, heeft vrij uitzicht en een tuin rondom. 


‘Landhuis Duinwijk’ heet het nieuwe optrekje. Het is een riet gedekte villa uit uit 2010 met een vrijstaande garage met eigen oprit en een groot tuinhuis. De villa, gekocht door de Meilandjes voor € 1.750.000, heeft een onder architectuur aangelegde, riante, tuin met diverse terrassen, een jacuzzi en er is ook een binnen- en buiten dierenverblijf.

Het perceel van maar liefst 2.108m² waarborgt door de ligging grenzend aan het bos optimale privacy met centrum van Noordwijk, Noordwijkerhout, het strand en de duinen slechts op enkele minuten afstand. De villa beschikt over 8 kamers (5 slaapkamers), 3 badkamers en 2 aparte toiletten.


Onlangs verscheen de Noordwijkse villa van Maxime Meiland en haar gezin ook al op Funda.