BINNENKIJKEN! Dit is het nieuwe optrekje -€ 2.295.000 inclusief zwembad- van MAXIME MEILAND en LEROY

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Geld moet rollen lijkt het credo van Maxime Meiland en man Leroy. Het koppel gaat voor de derde keer in twee jaar verhuizen. Kochten ze hun eerste huis voor ruim zeven ton, het tweede voor 1.25 miljoen en de villa waar ze nu hun oog op hebben laten vallen kost €2.295.000 en beschikt over 6 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime wijnkelder en een groot zwembad in de riante tuin.

Maxime Meiland en man Leroy gaan opnieuw de verhuisdozen inpakken, want ze hebben nieuwe stulpje, dat 6 slaapkamers telt, 4 badkamers en een zwembad. Het huis (BINNENKIJKEN!) dat Maxime en Leroy nu hebben gekocht is de charmante en sfeervolle villa “De Meezen” uit 1927 met serre, vrijstaande dubbele garage, verwarmd zwembad en tuinhuis, is gelegen op een perceel van 1.760m2 eigen grond. De villa heeft maar liefst 6 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime wijnkelder. Strand, zee, leuke winkels en de gezellige restaurants liggen op fietsafstand en in de directe omgeving bevinden zich uitvalswegen naar de N206 en de A44.


De begane grond heeft een vestibule, een ruime hal met gastentoilet en toegangsdeur naar de kelder, een royale living (kamer-en-suite) met gasgestookte open haard en serre, waarvan de voorkamer in gebruik is als werkkamer. De centraal gelegen eetkamer heeft een prachtig zicht op de tuin en openslaande deuren naar het zonnige terras.

De woonkeuken met gashaard heeft lichte keuken met luxe inbouwapparatuur en een achtergelegen, goed uitgeruste bijkeuken. Op de begane grond bevinden zich verder nog 2 slaapkamers waarvan er 1 een eigen badkamer heeft. Vanuit diverse ruimtes kan men via openslaande deuren naar de zonnige tuin.


Via de houten bordestrap met getegelde lambrisering komen Maxime en Leroy binnenkort op de ruime overloop. Op deze verdieping zijn 3 ruim bemeten slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een kleedkamer en een eigen luxe badkamer.

De Fraai aangelegde tuin heeft een verwarmd zwembad met solarroldeck, apart stookhok en douche , vrijstaande dubbele garage en een tuinhuis. Het gras wordt gemaaid door een grasrobot en de tuin wordt automatisch besproeid door een beregeningsinstallatie met eigen bron.

Share.