VERHUIZEN! Huis van € 2.295.000 inclusief zwembad- bleek toch iets te duur voor MAXIME MEILAND en LEROY

0

Geld moet rollen leek het credo van Maxime Meiland en man Leroy toen ze afgelopen februari voor de derde keer in twee jaar gingen verhuizen. Maar de de villa van €2.295.000 bleek toch een beetje boven budget.  ‘Het heeft ook een beetje met het geld te maken.  Wil ik hier zo graag wonen en beknibbelen op andere dingen, of dat we gewoon lekker kunnen leven. Ik dacht altijd dat ik de persoon was zoals mijn ouders en alles deed voor het huis, maar ik merk naarmate ik ouder wordt, hoe meer ik daar vanaf stap.’ Mama Maxime wil liever leuke dingen doen met de meiden.’

‘We gaan inderdaad verhuizen. Het huis staat straks te koop’, vertelt Maxime aan Boulevard. ‘We blijven in ieder geval in de Bollenstreek en waarom we hier weg gaan, ja…’, begint ze een beetje geheimzinnig. ‘‘Er is ons een kans aangeboden en toen dachten we: dit moeten we doen, want dit komt zelden op de markt. Er is een hele goede reden waarom we hier weggaan, maar dat kan ik nu nog niet vertellen.’


Dan: ‘Ik heb het wel een beetje onderschat dit huis. De tuin is heel veel werk, wij hebben daar eigenlijk geen tijd voor. En het huis is toch wel erg groot, één derde gebruiken we niet. En dan nog die nieuwe kans. Het is wel een opstapeling waardoor we denken: laten we het maar gewoon doen.’

Het stulpje van Maxime Meiland en man Leroy dat nu in de verkoop gaat is de charmante en sfeervolle villa “De Meezen” uit 1927 met serre, vrijstaande dubbele garage, verwarmd zwembad en tuinhuis, is gelegen op een perceel van 1.760m2 eigen grond. De villa heeft maar liefst 6 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime wijnkelder. Strand, zee, leuke winkels en de gezellige restaurants liggen op fietsafstand en in de directe omgeving bevinden zich uitvalswegen naar de N206 en de A44.


De begane grond heeft een vestibule, een ruime hal met gastentoilet en toegangsdeur naar de kelder, een royale living (kamer-en-suite) met gasgestookte open haard en serre, waarvan de voorkamer in gebruik is als werkkamer. De centraal gelegen eetkamer heeft een prachtig zicht op de tuin en openslaande deuren naar het zonnige terras.

De woonkeuken met gashaard heeft lichte keuken met luxe inbouwapparatuur en een achtergelegen, goed uitgeruste bijkeuken. Op de begane grond bevinden zich verder nog 2 slaapkamers waarvan er 1 een eigen badkamer heeft. Vanuit diverse ruimtes kan men via openslaande deuren naar de zonnige tuin.

Via de houten bordestrap met getegelde lambrisering komen Maxime en Leroy binnenkort op de ruime overloop. Op deze verdieping zijn 3 ruim bemeten slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een kleedkamer en een eigen luxe badkamer.

De Fraai aangelegde tuin heeft een verwarmd zwembad met solarroldeck, apart stookhok en douche , vrijstaande dubbele garage en een tuinhuis. Het gras wordt gemaaid door een grasrobot en de tuin wordt automatisch besproeid door een beregeningsinstallatie met eigen bron.