Pagina titel ...

BINNENKIJKEN op Michael Jackson’s Neverland nu te koop met 32 miljoen dollar korting

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Michael Jackson’s Neverland is terug op de markt en u krijgt 33 miljoen dollar korting op de originele vraagprijs van 99 miljoen!


Neverland Ranch van wijlen Michael Jackson is weer te koop en van de vraagprijs is maar liefst een derde af. U betaalt geen 100 miljoen dollar meer, maar slechts 67 miljoen dollar. De popster stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand door een overdosis medicijnen.

Jackson kocht Neverland in 1988 en bouwde er onder meer een pretpark en een dierentuin. Hij was er vaak te zien met fans, maar stopte met het bezoeken ervan nadat de politie er invallen deed. Jackson werd in 2005 verdacht van kindermisbruik.

De kleine dierentuin die hij op zijn landgoed had, onder meer een olifant en orang oetans, is er niet meer. De investeerder die het landgoed kocht heeft de naam Neverland veranderd naar Sycamore Valley

Voor 67 miljoen dollar krijg je een terrein van bijna 11 vierkante kilometer. Op het terrein ter grootte van 2200 voelbalvelden, onder meer een meertje, een spoorlijn met een eigen station, een dansstudio, een appartement met vier slaapkamers voor gasten en nog een met twee slaapkamers en natuurlijk nog het hoofdgebouw met o.a. een bioscoop.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();