Pagina titel ...
PRIVE DIEET

Voedingsexpert voorspelt pizza als superfood en dieetmethode van de toekomst

Bij gezond eten en diëten denk je niet direct aan een pizza, maar volgens de Brit Dan Schmitz, die onderzoek uitvoert naar voeding voor medische doeleinden, is een pizza waaraan ontbrekende voedzame stoffen zijn toegevoegdde toekomst van een gezond dieet is een pizza .   Een superfood is een ...

BINNENKIJKEN op landgoed van DONALD TRUMP op Sint Maarten waar hij nu 11 miljoen korting op geeft en verlies op gaat leiden….

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Het zit president Donald Trump niet mee. Niet in Het Witte Huis en niet op de vastgoedmarkt. Donald zette afgelopen mei zijn landgoed Chateau des Palmiers op het Franse gedeelte van Sint Maarten te koop voor 28 miljoen dollar. Een beetje onrealistische prijs blijkt nu want Donald Trum heeft de prijs verlaagd met ruim 11 miljoen dollar. En dat betekent dat Trump verlies gaat leiden op het landgoed dat hij in 2013 kocht voor $20 miljoen dat hij ‘mijn Caribische juweeltje; noemde. EVEN BINNENKIJKEN?

Lees verder onder de advertentie

‘Le Château des Palmiers stond eerder voor 28 miljoen dollar te koop bij Sotheby’s International Realty. ‘Maar nu is de prijs met meer dan 11 miljoen dollar omlaag gegaan en wordt het aangeboden voor 16,9 miljoen dollar.

Trump kocht het landgoed in 2013. Het stond destijds te koop voor €19.6 miljoen. Hij kwam er zelden zelf, maar zag het vooral als een investering. Trump is de eigenaar van het terrein via een constructie met twee bedrijven, genaamd Excel Venture I LLC en Excel Venture Corp II. Trump gebruikt het landgoed in de Caraïben om te verhuren en volgens documenten verdient hij daar tussen de 100.000 en 1 miljoen dollar per jaar mee.

Vanaf 6000 dollar per nacht kunnen gasten genieten van “het beste van beide werelden: aantrekkelijke Franse flair en de levendige Nederlandse opwinding”.

Het landgoed van 2 hectare ligt aan de Baie aux Prunes, op het Franse gedeelte van het eiland. Het bevat twee villa’s met vijf en vier slaapkamers en een huis voor een opzichter.

Het resort zelf is voorzien van alle gemakken, waaronder een fitnesscentrum, een tennisbaan, een bar en een groot verwarmd zwembad. De grootste slaapkamer heeft een bubbelbad en balkon met zeezicht. Ook is er een muur van 2,5 meter hoog om privacy te garanderen.

De verkoop heeft de Amerikaanse president in handen gegeven van Sotheby’s. De verkoop wordt begeleid door een trust die wordt bestuurd door Donald Trump jr. en bestuurslid Allen Weisselberg van de Trump Organization.


Comments are closed.