Pagina titel ...

BINNENKIJKEN op landgoed van DONALD TRUMP op Sint Maarten waar de AMERIKAANSE PRESIDENT vanaf wil voor 28 MILJOEN DOLLAR

0
Donald Trump kocht voor $20 miljoen in 2013 wat hij noemde zijn Caribische juweeltje, maar nu heeft hij het landgoed Chateau des Palmiers op het Frans-Nederlandse eiland Sint Maarten voor acht miljoen dollar meer te koop gezet. EVEN BINNENKIJKEN?

Trump kocht het landgoed in 2013. het stond destijds te koop voor €19.6 miljoen. Hij kwam er zelden zelf, maar zag het voOral als een investering. Vanaf 6000 dollar per nacht kunnen gasten genieten van “het beste van beide werelden: aantrekkelijke Franse flair en de levendige Nederlandse opwinding”.

Het landgoed van 2 hectare ligt aan de Baie aux Prunes, op het Franse gedeelte van het eiland. Het bevat twee villa’s met vijf en vier slaapkamers en een huis voor een opzichter.

Het resort zelf is voorzien van alle gemakken, waaronder een fitnesscentrum, een tennisbaan, een bar en een groot verwarmd zwembad. De grootste slaapkamer heeft een bubbelbad en balkon met zeezicht. Ook is er een muur van 2,5 meter hoog om privacy te garanderen.

De verkoop heeft de Amerikaanse president in handen gegeven van Sotheby’s. De prijs is op aanvraag, maar zou 28 miljoen dollar zijn.

Comments are closed.