YVON JASPERS kan niet stoppen met huilen: HONDJE TOMMY (11) bij uitlaten uit elkaar gereten

0

(Beeld: Instagram Yvon Jaspers)

Yvon Jaspers kan niet stoppen met huilen: haar elfjarig hondje Tommy is bij uitlaten te grazen genomen door een andere hond. Tommy werd door zijn belager minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Het leverde het beestje diepe bijtwonden op.


Gezinshond Tommy, regelmatig te zien is in Boer zoekt vrouw, is ernstig toegetakeld door een andere hond. De presentatrice deelt een hartverscheurend bericht en foto’s en een video van de gewonde Tommy.

Jaspers schrijft: “Tom is tijdens zijn dagelijkse wandelingetje te grazen genomen door een enorme hond. Minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten. Nu diepe bijtwonden en hechtingen. Onze zoon van 16 liet hem uit en stond er machteloos bij. Tom is in totale shock. Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag…Ik kan niet meer stoppen met huilen…”, schrijft ze emotioneel.


Yvon Jaspers had juist een feestelijke week achter de rug, want afgelopen maandag werd ze op haar 50e verjaardag flink verrast. De presentatrice wilde deze mijlpaal eigenlijk niet vieren maar dat “is faliekant mislukt”, schreef ze op Instagram.