Rogier Smit: bij zijn nieuwe leven zonder Frank hoort nieuw haar

0

Voor Rogier Smits (46) hoort bij zijn nieuwe leven zonder Frank Smits (74) ook nieuw haar. En dan geen pruik, maar echt haar. Dus heeft Rogier een haartransplantatie ondergaan.

Op Instagram deelde Rogier een foto waarop het resultaat te zien is van een van eerste bezoekjes aan een Haagse haarkliniek. als alles goed gaat heeft Rogier binnenkort weer een wapperende bos haar dankzij de haartransplantatie.  De 46-jarige RTL-ster droeg jarenlang een pruik, maar toen dat vorig jaar onthuld werd koos hij voor de naturel look van de kale kop.


Rogier en echtgenoot Frank, die zeventien jaar samen waren, leven nog altijd gescheiden van elkaar nadat Rogier de echtelijke ruzies, inclusief de complete boekhouding van het stel, een jaar geleden op straat gooide.

Frank Jansen lijkt ook niet te staan springen om de stukgelopen relatie nieuw leven in te blazen. “Rogier is zo veel jaren jonger dan ik. Ik heb mijn rust gekregen en hij zijn eigen wereld. Nou, hoe mooi kan het? En we kunnen nog samenwerken. Er is dus niets beter dan wat wij hebben,” zei Frank recent tegen RTL Boulevard.


Een scheiding op papier lijkt er voorlopig nog niet te komen. Frank: Daar hebben we nog niet over nagedacht. We zijn van tafel en bed gescheiden, dat is al een hele stap. En ik denk dat het voor ons allebei beter is.” En dat beaamt Rogier: “Absoluut. We zijn nog steeds samen, maar wonen alleen apart. En daarbij is gekomen dat ik lekker een nieuw appartement mag inrichten.”

NIET VOOR EEN PRIKKIE – Binnenkijken in het nieuwe huis van Rogier waar hij aan zijn leven zonder Frank begint

Share.