NIET VOOR EEN PRIKKIE – Binnenkijken in het nieuwe huis van Rogier waar hij aan zijn leven zonder Frank begint

0
De kans dat het nog goed komt met het al weken kibbelende koppel Frank & Rogier wordt met de dag kleiner nu Rogier de echtelijke woning verlaten heeft. De jongste van het Paleis voor een prikkie-duo huurde daarop voor 1500 euro per maand een woning in de Haagse Archipelbuurt. .

Het huwelijk van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) is in rap bezig definitief op de klippen te lopen. Het Haagse homostel dat eerst met Paleis voor een prikkie bij SBS en nu met Frank & Rogier checken in bij RTL torenhoge kijkcijfers scoort leeft nu echt gescheiden nu Rogier  de echtelijke woning heeft verlaten.


Rogier heeft namelijk een woning gehuurd in de Haagse Archipelbuurt. Volgens bekendeburen.nl telt Rogier niet minder dan 1500 euro per maand neer voor de (ongemeubileerde)  woning. Ook diende er door Rogier een borg van 1500 euro betaald te worden voor hij de sleutel van zijn nieuwe optrekje kreeg.

Dat de woning niet gemeubileerd is maakt dat er waarschijnlijk binnenkort wel een verhuiswagen zal verschijnen bij het pand waar Frank en Rogier tot voor kort samenwoonden. Rogier zal toch ergens op moeten zitten.


In totaal is er een woonoppervlak van 100 vierkante, verdeeld over 6 kamers, te meubileren. waarbij o.a. twee slaapkamers en twee zoldervertrekken. Of dit betekent dat er scheiding op komst is tussen ht eeuwig kibbelende paar is nog maar de vraag, want het gaat om een tijdelijke verhuur. Het contract loopt tot 21 juli 2021 en dan staat Rogier weer op straat.

De vriendenkring van het veelbesproken homostel is er inmiddels wel van overtuigd dat het niet meer goed komt tussen de twee. De 74-jarige Frank zou dan ook inmiddels schoon genoeg van zijn 28 jaar jongere partner, die geveld lijkt door drank, drugs en corona.

Zijn onstuimige, onvoorspelbare en chaotische gedrag mag dan volgens Rogier Smit het gevolg van een ADHD-aandoening, in weekblad Privé beweren Rogiers vrienden dat het toch ietsjes anders ligt. Daar wordt beweerd dat Rogier zich zo nu en dan tegoed doet aan drugs en dat dat de oorzaak is van zijn wispelturige gedrag. en dan zou hij ook nog eens graag een borrel lusten en zou zijn relatie met Frank al jaren niet zo goed meer zijn als op tv wordt gesuggereerd.

Zo vertelt een ingewijde in het weekblad over Rogier: ‘Frank Jansen en Rogier leiden al enkele jaren elk hun eigen leven. Dat heeft onder meer met hun leeftijdsverschil te maken. Frank en Rogier schelen bijna dertig jaar. Rogier vindt het heerlijk om ’s avonds laat nog de kroeg in te gaan, terwijl Frank dan liever naar zijn bed gaat. De aandacht die Rogier als tv-ster in het uitgaansleven krijgt, laat hij zich gretig welgevallen. Hij geniet ervan, ofschoon hij altijd beweert dat roem en bekendheid hem niets kunnen schelen.”

Naast drugs en drank zou ook het coronavirus verwoestend werk hebben gedaan in de relatie weet dezelfde bron. “Dat het nu tussen hem en Rogier spaak is gelopen, heeft ook te maken met de coronacrisis. Rogier kon niet meer zo vaak van huis en bij Frank kon hij zijn ei niet kwijt. Hij is zich gaan vervelen. Rogier is recalcitrant en onberekenbaar geworden. Of noem het overmoedig. Het is net alsof hij zijn plaats niet meer weet. Frank heeft hem altijd zijn gang laten gaan. Soms dacht ik dat Frank blij was dat Rogier zich in het nachtleven stortte, omdat hij dan even tot rust kon komen. Het is niet voor niks dat Frank zijn partner vaak een ‘groot kind’ noemt. Hij heeft heel wat met Rogier te stellen!’Volgens Privé vertelde Frank aan meerdere intimi, vanuit zijn ‘onderduikadres in Frankrijk, pas terug te keren naar Nederland wanneer Rogier heeft bevestigd de voordeur van hun huis in Den Haag voorgoed achter zich te hebben dichtgetrokken. Frank is inmiddels terug en Rogier heeft de deur van de echtelijke woning achter zich dichtgetrokken nu hij een eigen huis heeft.