Nina Brink let op de kleintjes en verhoogt vraagprijs appartement met € 5000 tot € 2.500.000

0
Nina Brink blijft een zakenvrouw pur sang en dus op de kleintjes letten. De geliefde van voormalig Breekijzer Pieter Storms is het niet ontgaan dat de huizenmarkt aantrekt en dus heeft zij de vraagprijs van haar Amsterdamse appartement verhoogd met € 5000 tot € 2.500.000.

De vrouw die het grote geld verdiende met de beursgang van het internetbedrijf World Online smijt haar miljoenen bepaald niet over de bank. Sterker nog: Nina Brink let op de kleintjes. Zo heeft ze de vraagprijs van haar appartement in de Prins Hendrik Residence in Amsterdam-Zuid verhoogd tot € 2.500.000. Precies € 5000 meer dan waarvoor het eerder in de verkoop stond.


Het 240 m2 grote appartement wordt door Brink en haar man Pieter Storms, ooit bekend dankzij zijn programma Breekijzer op SBS, ook zakelijk gebruikt. Zo zijn Storms Factory BV en Tempestaete Beheer BV op het adres gevestigd.

De 240 vierkante meters van Brink en Storms zijn verdeeld over de bovenste twee woonlagen van een kleinschalig gebouw met een luxe entree.


Er zijn aan 3 zijden ramen, een half open woonkeuken en lichte en extra ruime L-vormige woonkamer met parketvloer en open haard. De woonkamer en de keuken hebben toegang tot een loggia terras gelegen op het zuiden.

De boven gelegen verdieping heeft 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 30, 25 en 16 m2, 2 complete badkamers, een grote walk-in-closet en een terras op het zuiden. De garage is via de lift toegankelijk en heeft een garagebox ten behoeve van 2 auto’s en opslag.