Vanwege schuld van 5000 euro: Huis van gevallen voetbaltalent IHATTAREN gedwongen geveild via internet

0

Het herenhuis van het gevallen voetbaltalent Mohamed Ihattaren (21) in Vleuten wordt op 18 november gedwongen geveild op internet. Eerder dit jaar werd al door twee deurwaarders beslag gelegd op het herenhuis. De voetballer had een schuld openstaan bij waterschap De Dommel en een meubelbedrijf uit Amsterdam. Het ging om een totaalbedrag van iets meer dan vijfduizend euro.

Op de site van Funda (binnenkijken!) is te zien dat de prijs op aanvraag is en dat het niet mogelijk is om de woning te bezichtigen. De 188 m2 woning van de geplaagde voetballer stond al enige tijd te koop. Een paar maanden geleden werd vraagprijs van de woning verlaagd van 925.000 naar 850.000 euro.


Ihattaren kocht de woning in 2022 voor een bedrag van 962.500 euro. Vorig jaar zette hij zijn villa in Tilburg ook al te koop voor 1,3 miljoen euro.

Afgelopen februari werd de aanvaller op zijn verjaardag aangehouden door de Amsterdamse politie op verdenking van de mishandeling van zijn vriendin, TikTok-ster Yasmine. Het tweetal trouwde in mei, zo liet het op Instagram weten. Sinds augustus zit Ihattaren zonder club. Juventus besloot zijn contract te ontbinden, nadat de 21-jarige in twee jaar tijd geen minuut voor de club speelde.


Ihattaren werd door Juventus verhuurd aan Sampdoria en Ajax. Voordat hij in 2021 naar Turijn vertrok, speelde hij twee jaar voor PSV.