FOTO’S! – Ex PETER JAN RENS, VIRGINIA, getrouwd met MANDY: ‘Onvergetelijke dag’

0

De ex van peter Jan Rens, Virginia van Eck (29), is in het huwelijksbootje gestapt met haar vrouw Mandy. ’22-07-2022 hebben wij JA gezegd tegen elkaar! Wat was dit een onvergetelijke en mooie dag…,”zegt Virginia.

Op social media deelt ze foto’s van 22 juli, de dag waarop ze eeuwige trouw beloofde aan Mandy. In mei 2020 werd bekend dat het definitief over en uit was tussen Peter Jan Rens en Virginia. Het boterde toen al geruime tijd niet tussen het stel, maar Virginia bleef bij de oud-showmaster voor hun twee kinderen Djelisa en Djanina. Daar kwam verandering in toen ze een maagverkleining onderging en in het ziekenhuis de 28-jarige Mandy ontmoette. De twee bleken al snel meer voor elkaar te voelen dan vriendschap. Mandy had uit een vorige relatie ook al drie kinderen.


Niet veel later werd bekend dat Virginia ze een nieuwe liefde had. ‘Ik herinner mij nog heel goed dat ik dacht: wat een leuke meid’, vertelde Virginia. “Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy. Een vrouw dus”, vertelde ze destijds aan weekblad Privé. “Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een heterorelatie met kinderen.”

Bij Mandy vond Virginia opnieuw het liefdesgeluk dat al snel bezegeld werd op social media. Maar één ding ontbrak nog: een ring om hun vinger. Daar hebben de twee vrouwen een paar dagen geleden verandering in gebracht.


’22-07-2022 hebben wij JA gezegd tegen elkaar! Wat was dit een onvergetelijke en mooie dag… Lieve vrienden, familie, kennissen, collega’s, enorm bedankt voor jullie aanwezigheid. Wij gaan nu nagenieten en de kater laten zakken’, schrijft Virginia bij de kiekjes.

In augustus 2021 vroeg Virginia haar vriendin ten huwelijk met een kroontjesring op Curaçao. ‘We gaan een geweldige toekomst tegemoet en wat gaan we het plannen en de mooiste dag van ons leven beleven samen met de kinderen’, schreef Virginia toen.

View this post on Instagram

A post shared by Virginia Roelofs (@virginiaveck)