Ex GERTRUDE sleept Dirk Kuijt dagen na zijn huwelijk voor rechter (te weinig gekregen bij scheiding)

0

Dirk en Gertrude (Beeld: Frans van Zijst)

Dagen nadat Dirk Kuyt in het geheim in Noordwijk het huwelijksbootje stapte is hij door ex-vrouw Gertrude van Vuuren voor de rechter gesleept. Gertrude meent dat er bekaaid is afgekomen bij de scheiding ne heeft een advocaat in de arm genomen.


“Ik kan bevestigen dat er een procedure loopt tussen Gertrude van Vuuren en Dirk Kuyt”, zegt advocaat Kim Beumer aan het AD na berichtgeving van RTL Boulevard. De zaak draait om eerder gemaakte afspraken rond de scheiding. Welke is niet duidelijk. “Gertrude betreurt het dat het zo ver heeft moeten komen.”

Kuyt en Gertrude waren meer dan twintig jaar een stel. Ze kregen vier kinderen, Noelle, Roan, Jorden en Aidan. In 2020 besloot het koppel te scheiden. Het vuur van de relatie was gedoofd, stelde de voormalig Oranje-international destijds. Kuyt gaf zijn nieuwe geliefde Kate eerder deze maand in het geheim het jawoord in Huis ter Duin in Noordwijk.


Kuijt kende een rijk verleden als profvoetballer. Hij speelde voor onder andere FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool, maar slaagde nog niet als trainer. Bij ADO Den Haag werd hij na een kleine zes maanden ontslagen. De oud-international zit nog altijd zonder club.