BINNENKIJKEN bij ELLEN DEGENERES, de Amerikaans EVA JINEK, die snelle winst wil maken bij verkoop huis voor 18 miljoen

0
Beeld: ChonranPictures
Talkshowhost Ellen Degeneres, zeg maar de Amerikaanse Eva Jinek, belegt haar geld het liefst in vastgoed. Pandje kopen, beetje opknappen met veel winst verkopen is het credo. Zeven maanden geleden kocht de 60-jarige Gegeners met echtgenote Portia de Rossi (45) voor bijna 15 miljoen dollar een villa in Beverly Hills. Die staat nu -opgeknapt- te koop voor 18 miljoen dollar. Leuk winstje toch in nog geen jaar?

De prestigieuze villa in de heuvels werd ooit bewoond door de in 2015 overleden actrice Majorie Lord en kwam vorig jaar april op de markt. De villa heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot de patio en de tuin. De master bedroom heeft een open haard en een fraai uitzicht. In de master badkamer een groot bad in Romeinse stijl. Vanuit het bad kijk je uit op een ommuurde binnenplaats.


In de woonkamer een open haard van marmer. Ook het keukenblad is van marmer. De beige marmeren vloertegels strekken zich uit van de woonkamer tot het zwembad. Vanaf het terras met Griekse zuilen zie kun je de stad Los Angeles en de Stille Oceaan. Ook is er, naast het zwembad, een luxueuze buitenkeuken.

DeGeneres, die liefst 30 Emmy Awards op haar naam heeft staan, heeft nog huizen in Montecito, Carpinteria en Santa Barbara. DeGeneres is niet alleen actief in het kopen en verkopen van vastgoed, maar kwam eind vorig jaar ook met een jeanslijn ontworpen met uitsluitend genderneutrale kledingstukken.


Volgens DeGeneres is haar kleding bedoeld voor iedereen en gebaseerd op wat zij zelf graag draagt tijdens haar talkshow: van sportieve gympen tot shirtjes met inspirerende quotes. De comédienne, wiens vermogen geschat wordt rond 450 miljoen dollar, staat er wel op dat haar kleding betaalbaar is. Alle items kosten dan ook niet veel dan 30 dollar.

Naast vastgoed, kleding en haar talkshow verdient DeGeneres ook aan mobiele spelletjes. Zo heeft ze haar naam, stem en gezicht geleend aan een casino app gebaseerd op haar praatprogramma.