BINNENKIJKEN bij CRYSTAL HARRIS, de PLAYMATE die voor 7.2 miljoen af wil van het huis dat zij van HUGH HEFNER kreeg

0
Crystal Hefner, weduwe van de overleden Playboy-oprichter Hugh Hefner, zoekt een koper die $ 7,2 miljoen voor haar huis in Hollywood Hills West wil betalen. Harris werd beroemd als de ‘runaway bride’, toen zij een paar dagen voor de huwelijksvoltrekking de benen nam en over Hefner zei: “We hadden amper seks. We knuffelden wat op de bank, hielden filmavondjes. Hef is een groot kind. In het begin hadden we seks, maar na een tijdje vond hij dat niet meer belangrijk.” Een jaar later werd er toch nog getrouwd en werd Crystal de derde mevrouw Hefner.

Model Crystal Hefner, de weduwe van wijlen Playboy-oprichter Hugh Hefner, heeft haar huis in Hollywood Hills West te koop gezet voor $ 7,2 miljoen. Het drie verdiepingen tellende huis ligt op een heuvel op een stuk grond van meer dan 2000m2.


Het is een modern huis gebouwd in 2011 en heeft glazen schuifwanden, meerdere terrassen en zwevende trap in de hal. Op de vloeren van de verschillende liggen afwisselend wit eik, Braziliaanse walnoot en caesarstone-tegels. Het huis in Hollywood Hills West telt vier slaapkamers en heeft vijf badkamers.

De bijna 600 vierkante meter aan leefruimte wordt in beslaggenomen door een open woonkamer en eetkamer, Aan de woonkamer grenst een kantoor met vrijstaande open haard. Ook is er een thuisbioscoop en een game/entertainment-gedeelte.


In de achtertuin een infinity zwembad en spa met wit glas zitten in de achtertuin. Weduwe Hefner is een voormalig Playboy Playmate. Ze trouwde in 2012 met de uitgever van het tijdschrift en de oprichter van Playboy Enterprises.
Hefner kocht het huis voor haar in 2013 voor $4995 miljoen. Na de dood van haar 60 jaar oudere man zei Crystal Hefner: “Mijn hart is gebroken. Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij was een Amerikaanse held. Een pionier. Een aardige en bescheiden man die zijn leven en huis met de wereld deelde. Ik weet hoeveel hij van mij hield. Ik hield ook zoveel van hem. Ik ben zo dankbaar. Hij gaf me leven. Hij gaf mij richting. Hij leerde me om aardig te zijn. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik met hem heb kunnen leven en zijn hand vast heb kunnen houden. Hij veranderde mijn leven en redde mijn leven.”

De 31-jarige Crystal was Hefners derde vrouw en vijf jaar met hem getrouwd. Eerder was Hugh Hefner tussen 1949 en 1959 getrouwd met zijn jeugdliefde Millie Williams en in 1989 trouwde hij met Playboy-model Kimberley Conrad.
Crystal Hefner maakte als Chrystal Harris op 24-jarige leeftijd in het decembernummer van 2009 haar debuut in Playboy. Een jaar later werd de verloving tussen Crystal Hefner en de zestig jaar oudere Hugh Hefner aangekondigd.

Maar een paar dagen voor de huwelijksvoltrekking in 2011 liep Harris weg. “Ik heb me op het laatste moment bedacht omdat ik bang was geworden. Ik besefte dat trouwen niets voor mij was, en dat alles veel te snel ging. Hef en ik hebben er vlak voor de bruiloft over gepraat en we hebben besloten dat het voor ons allebei niks is.”
De ‘runaway bride’ deed kort daarna haar boekje open in de pers: “We hadden amper seks. We knuffelden wat op de bank, hielden filmavondjes. Hef is een groot kind. In het begin hadden we seks, maar na een tijdje vond hij dat niet meer belangrijk.”

Een jaar later waren Hugh Hefner (toen 86) en Harris (toen 26) zijn opnieuw een koppel. De Playboybaas zwichtte voor de smeekbedes van Harris om haar een tweede kans te geven. Op de laatste dag van 2012 gaven ze elkaar hun ja-woord in intieme kring in de Playboy Mansion in Los Angeles.