BINNENKIJKEN bij BRUCE WILLIS en vrouw EMMA in hun nieuwe -€8.5 miljoen- optrekje in Brentwood

0
Beeld: ChonranPictures
Acht en half miljoen euro betaalden Bruce Willis (63) en zijn vrouw Emma Heming (40) voor hun nieuwe optrekje in Los Angeles. Een boel geld, maar dan heb je wel een villa in Brentwood, een van de meest luxueuze buurten van Los Angeles.

Bruce en Emma namen de tijd om een huis in LA te vinden, want al maanden geleden lieten ze weten van New York naar LA terug terug te willen verhuizen omdat ze hun jonge dochters niet in New York wilde laten opgroeien.


Privacy is gegarandeerd in en rond hun nieuwe huis in Brentwood. De villa is afgeschermd met een toegangspoort en rondom zijn hoge hagen. Het drie verdiepingen tellende huis heeft naast een lift zeven slaapkamers en 12 badkamers. De keuken met aangrenzende eetkamer mag riant genoemd worden. Aan comfort ontbreekt het in en buiten het huis ook niet. Er is een wijnkelder, een bioscoop, een complete spa met zwembad, een buitenzwembad.

Eind 2018 lukte het Bruce, na zeven jaar, zijn skiresort in Idaho te verkopen. In 2011 gooide de 63 jarige acteur Sun Valley in de verkoop met een prijskaartje van 15 miljoen dollar. Vijf jaar later verlaagde Willis de prijs tot 6,5 miljoen dollar. Het ging uiteindelijk van de hand voor een kleine 5,5 miljoen dollar.
Bruce willis 1

Willis kocht Sun Valley al in 1988. In 2003, na de scheiding met Demi Moore, onderging het geheel een metamorfose waarbij de acteur diep in de buidel tastte om alles naar zijn smaak te restylen. Het hoofdhuis heeft zes slaapkamers en even zoveel badkamers.