Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het Rotterdamse liefdesnestje van André Hazes en Sarah dat nu weer in de verkoop gaat

0Dit is het appartement in Rotterdam Hillegersberg waar André Hazes en Sarah van Soelen de volgende stap in hun relatie wilden zetten. Ze kochten het in mei, begonnen het in te richten en toen ging het mis. Hazes en Sarah betaalde 815.000 voor het beoogde liefdesnestje. Verkopen ze het nu na de breuk snel dan krijgen ze in ieder geval nog de overdrachtsbelasting terug.

Het was de bedoeling dat André Hazes (27) hier na de afgelopen zomer zou gaan samenwonen met Sarah van Soelen (25), maar het liep anders. Het appartement dat nu weel weer snel in de  verkoop zal gaan ligt in de wijk Hillegersberg op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). De flat, die te koop stond voor 815.000 euro, heeft 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.Het appartement is luxe afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen en geheel voorzien van vloerverwarming. De indeling is royaal, het appartement beschikt over twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van een airconditioning en een op maat gemaakte walk-in-closet. Bovendien beschikken beide slaapkamers over een eigen luxe afgewerkte badkamer! De moderne keuken met kookeiland is een echte eyecatcher.

Het zonnige terras met middag én avondzon zorgt voor veel genot tot in de late uurtjes en biedt een fantastisch uitzicht over de waterrijke en groene omgeving.

De zanger wilde, zo vertelde hij na de koop van het appartement, eigenlijk een groter huis, maar dat zat er financieel niet in. “Ik ben nu naar een huisje aan het kijken en zij woont met Dre in dat mooie grote huis’’, zei hij over Monique en zijn zoon, die in de villa in Berkel bleven wonen nadat hazes Monique verliet voor Sarah. “Ik hoop dat ze daar 100 jaar worden. Maar ik heb natuurlijk ook geen kut verdiend [door corona], dus ik moet een huisje kopen dat nog niet eens een vijfde daarvan is.”

Een huisje dat nooit het liefdesnetje zal worden waar Andre en Sarah van droomden.

‘André Hazes maakt met telefoontje einde aan relatie met Sarah van Soelen’ (zijn management: ‘geen commentaar’)Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();