PRINSES AMALIA in Canada op skivakantie met Duitse liefde ISEBRAND KALDEWEI

0

Kroonprinses Amalia geniet momenteel van een skivakantie in Canada, mét haar Duitse vriendje Isebrand. Het verliefde koppeltje zou in een Canadees skigebied vertoeven.

Dit jaar is er geen traditioneel fotomoment op de skivakantie van de Oranjes in Lech. Aangezien Amalia en Alexia niet mee reisden naar Oostenrijk, vond koning Willem-Alexander dat niet opportuun. Alexia zit op kostsschool in Wales en Amalia geniet vaneen skivakantie met Isebrand met wie ze eerder ook al gespot werd op de Brooklyn Bridge in New York tijdens Thanksgiving.


Isebrand Kaldewei is een telg uit het geslacht dat rijk werd met sanitair. Volgens het Duitse magazine Bunte zijn de twee al een halfjaar verliefd en hebben ook Willem-Alexander en Máxima al kennis gemaakt met de eerste serieuze liefde van de kroonprinses.

Amalia vertelde in haar door Claudia de Breij geschreven biografie dat haar voorkeur, als het om de liefde ging, uit ging naar Duitse jongens, want die zouden galante manieren hebben. Nu, volgens het Duitse Bunte, heeft Amalia haar galante Duitser gevonden. De negentienjarige Isebrand Kaldewei heeft het hart van Amalia veroverd.


Isebrand komt uit Münster en zijn rijke familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd onder de familienaam verkocht wordt. Bunte weet dat Isebrand de opleiding Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg volgt en daarvoor een jaar in Amerika heeft gestudeerd.

Eind november waren Isebrand en Amalia samen in in New York toen zij gespot hand in hand werden op de Brooklyn Bridge om samen te kijken naar de ondergaande zon. Een Nederlandse toerist legden het romantisch tafereeltje vast.

Bunte schrijft dat Amalia en Isebrand in december al een halfjaar verliefd op elkaar zouden zijn en Amalia de Duitse jongen inmiddels aan haar ouders heeft voorgesteld. Willem-Alexander en Máxima zouden in het geheim naar New York afgereisd zijn om hun nieuwe ‘schoonzoon’ te ontmoeten. Kort voor Amalia’s achttiende verjaardag zou het kersverse stel gezamenlijk teruggevlogen zijn naar Europa.

(Beeld: RVD/Linkedin/Story)