Pagina titel ...

BUNTE: Dit is ISEBRAND KALDEWEI, de grote liefde van PRINSES AMALIA (Willem-Alexander en Maxima hebben al kennis met hem gemaakt)

0


Het Duitse Bunte weet het zeker: de jongen met wie prinses Amalia onlangs werd gespot in New York is Isebrand Kaldewei, een telg uit het geslacht dat rijk werd met sanitair. Volgens het Duitse magazine zijn de twee al een halfjaar verliefd en hebben ook Willem-Alexander en Máxima al kennis gemaakt met de eerste serieuze liefde van de kroonprinses.

Amalia vertelde in haar door Claudia de Breij geschreven biografie dat haar voorkeur, als het om de liefde ging, uit ging naar Duitse jongens, want die zouden galante manieren hebben. Nu, volgens het Duitse Bunte, heeft Amalia haar galante Duitser gevonden. De negentienjarige Isebrand Kaldewei heeft het hart van Amalia veroverd.


Isebrand komt uit Münster en zijn rijke familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd onder de familienaam verkocht wordt. Bunte weet dat Isebrand de opleiding Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg volgt en daarvoor een jaar in Amerika heeft gestudeerd.

Eind november waren Isebrand en Amalia samen in in New York toen zij gespot hand in hand werden op de Brooklyn Bridge om samen te kijken naar de ondergaande zon. Een Nederlandse toerist legden het romantisch tafereeltje vast. Weekblad Story publiceerde de foto.

Bunte schrijft dat Amalia en Isebrand al een halfjaar verliefd op elkaar zijn en Amalia de Duitse jongen inmiddels aan haar ouders heeft voorgesteld. Willem-Alexander en Máxima zouden in het geheim naar New York afgereisd zijn om hun nieuwe ‘schoonzoon’ te ontmoeten. Kort voor Amalia’s achttiende verjaardag zou het kersverse stel gezamenlijk teruggevlogen zijn naar Europa.

(Beeld: RVD/Linkedin/Story)