Alyssa Milano zet na geboorte tweede kind nu te kleine condo in de verkoop (en wil huis met tuin)

0

Alyssa Milano zet na geboorte van haar tweede kind nu haar te kleine condo in de verkoop.


De 41-jarige Alyssa Milano, moeder van Milo (3) en Elizabella (3 maanden), besloot recent te stoppen met de tv-serie ‘Mistresses’ om zich volledig te kunnen wijden aan haar gezin, en daar hoort blijkbaar ook een nieuw huis bij, want Alyssa en man David Bugliari hebben hun condo in West Hollywood te koop gezet voor 1.399 miljoen dollar.

Na de geboorte van dochter Elizabella, drie maanden geleden, werd het Alyssa en man David al snel duidelijk dat de condo in West Hollywood die zij in 2005 kochten voor $ 795.000, voor het gezin te klein was. Zeker omdat Alyssa haar rol in de successerie ‘Mistresses’ heeft opgegeven om zich geheel aan haar gezin te kunnen wijden en zij dus veel thuis zal zijn.


De actrice, die haar bekendheid verwierf dankzij haar rollen in de series ‘Charmed’ en Melrose Place’ en haar man zijn dan nu ook zoek naar een grotere woning met tuin voor de kinderen.

De nu in de verkoop staande condo van 225 vierkante meter heeft twee slaapkamers, een studeerkamer en drie badkamers en een walk-out balkon met uitzicht over Hollywood. Dat Alyssa graag kookt blijkt uit de foto’s van de compleet ingerichte keuken met werkbladen van kwarts. De badkamer is in marmer uitgevoerd.


Het gebouw waarin de condo zich bevindt heeft naast een eigen conciërge de beschikking over een eigen club op het dak van het gebouw, een zwembad en een tennisbaan.