Pagina titel ...

‘Het is gewoon vreugde’: Twijfel over tweede kindje lijkt voorbij bij Eva Jinek (43)

0Eva Jinek en haar vriend Dexter hebben samen een zoon genaamd Pax. Maar of er ooit een tweede kindje bij zou komen daar twijfelde Eva lang over. Alleen lijkt die twijfel nu voorbij. Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’

Tijdens de aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ praatte Eva Jinek openhartig over de eventuele komt van een tweede kindje. Eva tegen Rave: ‘Nog een baby’tje? Ik weet het niet? Ik moet natuurlijk opschieten, ik ben natuurlijk 43. Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’Tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ sloeg de vonk over tussen Eva en haar geliefde Dexter en in 2018 werd dat bekroond met de geboorte zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Eva praat weinig over Dexter of over Pax. Tijdens een aflevering van ‘Sterren op het doek’ sprak Eva wel over haar zoon, samen met Özcan Akyol. ‘Hij is mijn babyprins’, zei Eva toen. Als Özcan daarna aan Eva vraagt wat ze het allerleukste vindt aan haar zoon zegt Eva: ‘Dat hij zo zelfverzekerd is’.

De twijfel over een tweede kindje heeft alles te maken met de geboorte van Pax. Eva hoopte op een sereen bevallingsritueel, maar na heel wat uren kreeg ze een ongeplande keizersnee en kwam Pax ter wereld in de operatiekamer.
“Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging”, vertelde Eva in Nouveau.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();