Door keelontsteking gevelde EVA JINEK (43) twijfelt niet langer over tweede kindje

0

Al meer dan een week vervang Humberto Tan Eva Jinek, die geveld is door een zware keelontsteking. Inmiddels gaan er ook verhalen dat Jineks afwezigheid te maken zou hebben met het feit dat zij opnieuw zwanger zou zijn. Feit is dat Eva lang twijfelde of na zoontje Pax ooit een tweede kindje bij zou komen. Alleen lijkt die twijfel nu voorbij. “Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’

Tijdens de aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ praatte Eva Jinek vorig jaar september openhartig over de eventuele komt van een tweede kindje. Eva tegen Rave: ‘Nog een baby’tje? Ik weet het niet? Ik moet natuurlijk opschieten, ik ben natuurlijk 43. Als ik nog zo’n gezond baby’tje als Pax zou kunnen krijgen, dan teken ik daarvoor. Het is gewoon vreugde.’


Tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ sloeg de vonk over tussen Eva en haar geliefde Dexter en in 2018 werd dat bekroond met de geboorte zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Eva praat weinig over Dexter of over Pax. Tijdens een aflevering van ‘Sterren op het doek’ sprak Eva wel over haar zoon, samen met Özcan Akyol. ‘Hij is mijn babyprins’, zei Eva toen. Als Özcan daarna aan Eva vraagt wat ze het allerleukste vindt aan haar zoon zegt Eva: ‘Dat hij zo zelfverzekerd is’.


De twijfel over een tweede kindje heeft alles te maken met de geboorte van Pax. Eva hoopte op een sereen bevallingsritueel, maar na heel wat uren kreeg ze een ongeplande keizersnee en kwam Pax ter wereld in de operatiekamer. “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging”, vertelde Eva in Nouveau.