Voor het geld hoeft BREGHJE niet bij man Ali B te blijven (zelf is ze goed voor miljoenen)

0

Sinds Ali B  beschuldigd worden van verkrachting zijn er geruchten dat zijn huwelijk met de moeder van zijn drie zonen, Breghje Kommers, voorbij zou zijn. Een dings is zeker: voor het geld hoeft Breghje niet bij Ali te blijven, want ze heeft zelf miljoenen.

In het begin van haar relatie met Al B. was Brghje de drijvende kracht die haar Ali hielp met aflossen van zijn schulden en het beteugelen van zijn verslavingen aan drank, drugs en seks. Het stel trouwde in 2006, maar toen was Breghje al zes jaar mede-eigenaar van het managementkantoor SPEC dat in 2000 werd opgericht. In 2002 tekende Ali B bij SPEC, waarvan hij twee jaar later, in 2004, ook mede-eigenaar werd.


SPEC deed in het verleden zaken voor o.a. Boef, Famke Louise en Monica Geuze, topproducer Jack $hirak, Ronnie Flex en cabaretier Najib Amhali, maar inmiddels zijn de meesten gevlogen. Uithangbord was enis Ali B.

SPEC heeft Breghje geen indeieren gelegd. Spec Holding II B.V. heeft een vermogen van € 1.3 miljoen en dat is 50% in handen van Ali Bouali en 50% van Breghje Kommers, schrijgt Pure Luxe. Daarnaast staat Breghje ook aan het roer bij  Kommers Beheer B.V. en North Sea Camel B.V. Samen zijn de twee BV’s zo’n € 1 miljoen euro waard. Bij elkaar opgeteld vertegenwoordigd de 40-jarige een vermogen van € 1,5 tot € 2 miljoen.


Breghje bevestigde bijna twee weken geleden  dat zij en de rapper ‘niet uit elkaar zijn. “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.” Maar volgens tv-kenner Rob Goossens spreekt Breghje niet de waarheid. Rob Goossens is het stel namelijk al een jaar uit elkaar zijn. “Het is een bijzonder verhaal. Sowieso dat zij samen zijn. Dat is echt een koppel van mensen die elkaar niet alleen leuk vonden, maar ook wisten dat ze wat aan elkaar hadden”, vertelde hij in VI Vandaag.

Volgens Goossens kwamen de twee privé op een ander spoor terecht door het wangedrag van Ali. “Niet alleen op seksueel gebied, maar hij heeft ook ontzettend veel drugs gedaan en ontzettend veel vergokt. Wat ik toch van alle kanten eigenlijk hoor is dat Breghje en Ali al een hele tijd uit elkaar zijn. Al ongeveer een jaar.”

“Ze hebben gezegd: ‘De buitenwereld heeft er niks mee te maken. We gaan gewoon net doen alsof we nog samen zijn en misschien komt het nog wel een keer goed. Maar als je dit allemaal hoort, kan ik me niet voorstellen dat zijn vrouw nog op een relatie met deze man zit te wachten.”