Terror Twins Esmee en Sharon: ‘Rico Verhoeven wilde triootje met ons’

0

Tweelingzussen Esmee en Sharon Ipema, beter bekend als de Terror Twins uit Ex On The Beach: Double Dutch, beweren dat zij door Rico Verhoeven gevraagd zijn voor een spannend triootje. De kickbokser zou de hotelkamer al hebben geboekt toen hij bij Esmee op haar werk langskwam om haar en haar zus uit te nodigen. Verhoeven ontkent: “Ik heb geen idee wie dat zijn. Het verhaal is ook totaal niet waar.”

Esmee plaatste gisteren een bijzonder verhaal op haar social media. “Ik mag Rico Verhoeven niet. Deze man kwam dus langs Subway (waar Esmee werkte, red) en gaf zijn Snapchat aan ons”, schreef ze in een inmiddels verwijderd Instagrambericht.


De realityster vervolgde met: “Hij wilde namelijk graag een trio met een tweeling en had het hele plan over een hotel al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel en zei dat hij op de parkeerplaats zou wachten. Wij moesten daar geld van hem aan nemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen.”

Dan: “Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne.”


Rico Verhoeven (31) ontkent dat hij de Twrror Twins heeft uitgenodigd voor een spannend seksavontuur. “Ik word ook echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren”, reageert hij tegen Shownieuws. “Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor. Ik negeer het gewoon. Vermoeiend!”

Sharon en Esmee hoofdrolspellers in het heftigste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch aller tijden. In de All Stars-editie deelden ze beiden het bed met Harrie en Elias en maakten ze ruzie met elkaar en anderen.

Rico Verhoeven won zaterdagavond het viermanstoernooi van Glory zonder problemen.