Roy Donders gaat gesponsord droomlichaam halen in….Turkije (full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J plasma in zijn kin)

0

Stylist van het zuiden, Roy Donders, wil graag aan perfect lichaam. En dat betekent een vrijwel complete transformatie van zijn lichaam. Dus vertrekt Donders binnenkort naar Turkije om in een kliniek die zijn metamorfose wil sponseren te gaan voor een full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J plasma en zijn kin. Goede vriendin Bianca-Voom Voom, die ook op zijn Turks aan haar lichaam gaat laten versleutelen, vergezelt hem. Voor Donders is het te hopen dat zijn Turkse avontuur beter afloopt dan dat van Dave Roelvink…

Donders kondigt zijn door de Turkse kliniek gesponsord avontuur groots aan op zijn Instagram. “Hoi hoi lieve volgers, zoals jullie weten ben ik de afgelopen jaren veel afgevallen. Daar heb ik veel voor laten staan en hard mijn best voor gedaan. Alleen sporten is nou eenmaal niet mijn ding, ik begin eraan en na 2 of 3 keer ben ik er weer klaar mee😂. Maar ik wil wel een perfect strak lichaam, dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom”, deelt Roy met zijn volgers.


“En die droom gaat nu eindelijk uitkomen,” vervolgt hij, “ik zal wel veel reacties krijgen van doe normaal, waar ben je mee bezig bla bla bla … Het is mijn lichaam, mijn leven en ik word daar gelukkig van… Wat ik ga doen is het volgende: full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J plasma en mijn kin. ❤️❤️” Laatstgenoemde ingrepen zijn allemaal om vet van het lichaam te verwijderen.

Hij gaat het traject trouwens niet alleen doen. Ook zijn goede vriendin Bianca-Voom Voom laat binnenkort haar lichaam versleutelen.


Veel volgers wensen Roy succes met alle ingrepen: “Super eng!!! Doe je voorzichtig schat! En ik vind je altijd leuk. Als dit jouw droom is! Sterkte en succes!! Voor jullie allebei!! ❤”, “Wat goed van je! Lekker je dromen volgen en laten uitkomen🙌 Zou iedereen moeten doen toch :)”, “Succes schat!!! En ben super benieuwd!!🤩😘” en “Je moet doen waar je je gelukkig bij voelt 👌🏻🍀Het is jouw body 💋”, wordt er onder andere geschreven.

Voor Donders is het te hopen dat zijn avontuur beter afloopt dan dat van Dave Roelvink. Eind juni vloog Dave naar Istanbul voor een nieuw paar facings. Bij deze behandeling worden je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst. Hij gaf aan voor ultrawitte tanden te gaan. die kreeg hij ook, maar veel later brak bij het eten van een broodje een hoektand deels af. Dat betekende terug naar Turkije om het te laten maken.

Share.