Omdat liefde Darya het wilde: MICHAEL BOOGERD vader geworden van derde kindje

0

Oud-profwielrenner Michael Boogerd (50) is voor de derde keer vader geworden. Hij en Darya Nucci (42) kregen negen jaar geleden dochter Anais, die nu in Coline een zusje heeft gekregen.

“Om 14.48u is onze lieve dochter en zusje Coline geboren”, schrijft hij trots. Hij was er snel bij, want dit nieuws deelde hij vrijdag al een kwartier na de geboorte al op twitter.


Michael en Darya Nucci (42) leerden elkaar kennen in 2011 toen ze meededen aan de show Sterren dansen op het ijs. Enkele maanden na de overwinning kreeg het stel een relatie. Dik negen jaar geleden verwelkomden ze hun dochter Anais. Ze wonen samen in een mooie villa in Kalmthout, België.

Michael heeft al een zoon, Mikai, uit een eerdere relatie. De voormalig beroepswielrenner vertelde eerder in De Limburger dat de gezinsuitbreiding een weloverwogen beslissing was. “Vijftig is misschien een beetje oud om nog vader te worden, maar na lang nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik dit mijn vriendin niet wil onthouden”, vertelde Boogerd. “Ik wil haar geven wat ze graag wil. En een kind brengt natuurlijk ook iets extra’s. Het is een verrijking van het leven.”