Nieuw hoofdstuk in oorlog tussen Afrojack en ex Amanda over dochtertje Vegas (8): ‘Papa is een leugenaar’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

In 2017 beschreef Amanda haar band met Afrojack, de vader van Vegas, nog als ‘goed’. Nu si het oorlog tussen de ex-geliefden (Beeld: Instagram)

Amanda Balk noemt haar ex-man Afrojack keihard een leugenaar nu de dj ontkent dat hij zijn achtjarig dochtertje Vegas niet meer zou willen zien sinds hij getrouwd is met Elettra Lamborghini.


Het is niet Amanda Blak zelf die reageert op de uitspraken van Afrojack dat hij ontkent dat hij zijn dochtertje Vegas niet meer zou willen zien. In een statement liet hij hij weten zijn dochtertje juist enorm te missen. Een statement waarin hij ook flink uithaalde naar zijn ex Amanda.  

Het is Amanda’s manager die zegt: “Ze had nooit verwacht dat Nick in de pers zou liegen, ten kostte van haar en haar dochter, om zijn eigen gezicht te redden.” Volgens de manager, zo vertelt zij aan Shownieuws, is Amanda zelf te geëmotioneerd om Afrojack zelf van repliek te dienen.
“Al een jaar lang probeert Amanda dit verhaal met man en macht buiten de pers te houden. Sterker nog, al jarenlang houdt zij zich stil over de minimale verantwoordelijkheid die Nick als vader op zich neemt. Nick is een wereldburger en vliegt de hele wereld over voor optredens. Resultaat is dat hij zijn eigen dochter niet tot nauwelijks kan zien. Amanda is altijd vastberaden geweest zich keihard in te zetten om hen toch een band te laten vormen. Ze schikt zich al jaren naar een onmogelijk schema van Nick (…) Maar helaas, sinds haar vader een nieuwe vriendin heeft, heeft hij nauwelijks contact meer met zijn dochter opgenomen. Hij heeft haar zelfs niet uitgenodigd op zijn eigen bruiloft. Ondanks dat zijn dochter hier zelf nog om vroeg.

Amanda, zo zegt de manager, probeert naast het leggen van contact met Afrojack, ook zijn familie bij hun dochter te betrekken. “De oma van Vegas, de moeder van Nick, heeft Vegas nog maar 3 keer ontmoet in 8 jaar. Zij vertikt contact met haar kleindochter op te nemen. Amanda heeft zelfs naar die vrouw de deur open gehouden en haar meerdere malen uitgenodigd haar kleindochter toch te ontmoeten. Dit heeft ze meermaals geweigerd.”


Dat Amanda het gedrag van haar ex waar het om Vegas gaat nu naar buiten brengt heeft alles te maken te maken met de overval waarbij dochtertje Vegas zich uit angst in een kast verborg toen de overvallers bij Amanda thuis over de vloer waren.  “Na dit traumatiserende moment, had haar dochter haar vader nodig. En zijn steun bleef uit. Nog steeds hield Amanda Nick een hand boven het hoofd toen dit uitlekte.”

“Nu Nick heeft besloten om publiekelijk modder te gooien naar de moeder van zijn kind, wil Amanda zich ook eenmalig uitlaten over deze precaire situatie. Vegas is voor haar het begin en het einde van haar wereld. Ze heeft haar alleen gebaard en al vanaf haar geboorte, alleen opgevoed. Er mogen geen misverstanden bestaan over haar toewijding aan haar dochter, ik zie met mijn eigen ogen dat zij leeft voor haar dochter en dat zij letterlijk een gewapende overvaller heeft bestormd om haar dochter te beschermen.”

“Amanda is momenteel in tranen en kan er niet bij dat Nick zijn eigen dochter al een jaar niet wil zien en nu mooi weer speelt in de pers. En hier ook nog, de moeder van zijn kind voor de bus gooit, terwijl zij degene is die iedere ochtend een boterhammetje staat te smeren en haar haartjes kamt. Amanda heeft ondanks alles nog steeds de hoop dat Nick bijdraait en zal altijd, wat er ook gebeurt, de deur open laten staan als Nick komt aankloppen om wel weer zijn dochter te zien. Ondanks hun problemen ziet ze in dat dit uiteindelijk het beste is wat ze kan doen voor haar kind,” laat Amanda’s manager Shownieuws weten. 

De uitspraken van Afrojack doen Amanda veel pijn: “Nu Nick heeft besloten om publiekelijk modder te gooien naar de moeder van zijn kind, wil Amanda zich ook eenmalig uitlaten over deze precaire situatie. Vegas is voor haar het begin en het einde van haar wereld. Ze heeft haar alleen gebaard en al vanaf haar geboorte, alleen opgevoed. Er mogen geen misverstanden bestaan over haar toewijding aan haar dochter, ik zie met mijn eigen ogen dat zij leeft voor haar dochter en dat zij letterlijk een gewapende overvaller heeft bestormd om haar dochter te beschermen.”

 .

Share.