Omdat zijn nieuwe vrouw Elettra dat wil…. ‘Afrojack kijkt niet meer om naar dochter Vegas (8)’

0

In 2017 beschreef Amanda haar band met Afrojack, de vader van Vegas, nog als ‘goed’.

Afrojack zou zijn dochter Vegas (8), nadat hij een relatie kreeg met Elettra Lamborghini met wie hij inmiddels getrouwd is, al meer dan een jaar niet hebben gezien. Ook zou de overval op zijn ex Amanda, de moeder van Vegas, deels zijn schuld zijn omdat de dj stopte met het betalen van de beveiliging van het huis van zijn en dochtertje.


Een goede bekende van Amanda Balk, de mama van Vegas, stelt tegenover Shownieuws dat het negeren van Vegas zou te maken hebben met zijn nieuwe liefde, Elettra Lamborghini. Een jaar geleden zou nieuwe liefde Elettra gezegd dat het beter is als de DJ het contact verbreekt met zijn dochter. Afrojack deed dat vervolgens.

Volgens de bekende van Amanda heeft Vegas haar vader een berichtje gestuurd over met de vraag of zij bij zijn bruiloft mocht zijn. Dit was niet nodig, volgens Afrojack.


Afrojack was betaalde tot voor kort nog voor de beveiliging bij het huis van zijn ex Amanda. Volgens de bron van Shownieuws was dat het enige wat hij eigenlijk nog voor Amanda en Vegas deed. Ook dat zette hij stop in de wetenschap dat er meerdere malen is geprobeerd in te breken bij Amanda. Twee maanden nadat de beveiliging was stopgezet werd Amanda thuis overvallen. Ook Vegas was op dat moment thuis en verstopte zich in een kast.

Volgens de bekende van Amanda Balk heeft Vegas haar vader een berichtje gestuurd om te vertellen wat er is gebeurd. Daar kreeg zij alleen de volgende reactie op: “Vervelend, sterkte ermee!”

Amanda Balk bevestigt het verhaal van de bron van het programma. “Treurig genoeg klopt dit inderdaad”, vertelt ze aan Shownieuws. “Ik wil verder inhoudelijk geen uitspraken doen, omdat de situatie heel gevoelig ligt. Hij is de vader van mijn dochter en daarom hoop ik voor haar dat hun magische band ooit weer hersteld. Ik gun haar natuurlijk de beste papa van de wereld. Het is af en toe best moeilijk om haar van dichtbij haar vader zo te zien missen.”

“Nick van de Wall distantieert zich van elk verhaal en zal geen uitspraken doen over zijn minderjarige dochter”, zegt het management van de dj tegen Shownieuws. “Nick van de Wall en management verzoeken Shownieuws nadrukkelijk om ook de privacy van zijn minderjarige dochter te blijven respecteren en elke berichtgeving niet te publiceren en/of op een andere wijze openbaar te maken. Nick van de Wall wenst verder geen commentaar te geven.”

De dj uit Spijkenisse en Amanda gingen uit elkaar toen zij nog zwanger van Vegas was. In 2017 beschreef ze hun band nog als ‘goed’. “,Hij is natuurlijk wel erg druk, maar als hij hier is dan is hij ook gewoon met Vegas. Laatst hebben we met zijn drietjes Vegas haar verjaardag in Miami gevierd. Je gaat uit elkaar als partners, maar je gaat verder als ouders. We hebben allebei dezelfde grote liefde en dat is Vegas.”.