Woeste Afrojack over ex Amanda Balk: ‘Ze dreigt dat ik mijn dochter Vegas nooit meer mag zien’

0

In 2017 beschreef Amanda haar band met Afrojack, de vader van Vegas, nog als ‘goed’. Nu si het oorlog tussen de ex-geliefden (Beeld: Instagram)

Afrojack (33) is woest over de verhalen dat hij zijn dochter Vegas (8) niet meer zou willen zien. Hij haalt uit naar de moeder van Vegas, ex Amanda Balk (33),die steeds weer dreigt met negatieve, verzonnen, verhalen over hem naar de pers te stappen als ze haar (financiële) zin niet krijgt.


Afrojack had de afspraak met zichzelf had gemaakt om nooit in de pers uitspraken te doen over zijn dochter Vegas, maar bij RTL Boulevard stort hij nu toch zijn hart uit.. “De belangrijkste reden hiervoor is dat ik haar een privéleven gun, een leven waarbij zij als een normaal kind kan opgroeien met vrienden en familie en niet een leven dat zich afspeelt voor het publiek.”

Maar de recente negatieve berichtgeving over Afrojack en zijn echtgenote Elettra maken dat hij nu toch eenmalig wil uitleggen hoe het echt zit. “Ik hou zielsveel van haar”, aldus de wereldberoemde dj. Ook met de moeder van zijn dochter, Gouden Kooi-ster Amanda Balk, had hij de afgelopen jaren geen problemen. Volgens Nick waren en zo nu en dan wel wat dingetjes, maar zolang de rekeningen betaald werden door hem ‘was er weinig aan de hand’.


Volgens Afrojack, die recent trouwde met Elettra Lamborghini, krijgt zijn ex elke maand een ‘aanzienlijk bedrag’ aan alimentatie. Daarbovenop betaalt hij ook nog steeds het huis waar Amanda en Vegas wonen, de privéschool waar Vegas op zit én regelmatig extra vakantiegeld. maar zo zegt hij ‘de betalingen waren nooit genoeg’ en ‘werd er steeds meer gevraagd’. “Als ik dat weigerde, dan werd er na een rits aan beledigingen, vaak gedreigd dat ze met verzonnen negatieve verhalen ‘naar de pers zou gaan’ over mij, of mijn vrouw, en als dat er niet voor zorgde dat ze kreeg wat ze wilde, kwamen er e-mails met letterlijk zinnen ‘als je niet betaalt zorg ik dat jij je dochter nooit meer ziet.'”

Afrojack trouwde recent met Elettra

Dat er nu beweerd wordt dat het Elettra zou zijn die wil dat hij geen contact met zijn dochter heeft noemt hij ‘onzin’. “Dat is absolute onzin. Zij hebben al sinds het begin van onze relatie een heel goede band en zijn dol op elkaar. Wij hadden ook heel graag Vegas op onze bruiloft gehad, zij is mijn dochter en ik had niets liever gewild dan die dag met haar te delen (…) Maar ik kreeg van de moeder helaas geen toestemming om Vegas op te halen of mee naar de bruiloft te nemen.”

Dat hij zijn dochter dan ook al een paar maanden niet heeft kunnen zien doet hem enorm veel pijn. “Ik mis haar heel erg en zou haar graag bij me willen hebben”, vertelt Afrojack. Volgens de dj zijn ze er achter de schermen druk mee bezig om de ‘situatie op te lossen’.

Nick vertelt aan RTL Boulevard dat hij via FaceTime zijn dochter regelmatig spreekt, zo ook na de overval op de woning van Amanda en haar dochter, waarbij de kleien Vegas zich in een kast verstopte en ex Amanda werd toegetakeld. “Dat ik een sms gestuurd zou hebben met ‘vervelend, sterkte ermee’ is dan ook absoluut niet waar en het is jammer dat dit soort verzinsels via de media als waarheid worden voorgesteld tot ik mijn mond opentrek.”