Net terug van vakantie op Curacao: Zeven maanden zwangere Maxime Meiland heeft corona

0

De zeven maanden zwangere Maxime Meiland is besmet met het coronavirus en ligt ziek thuis. “Ik heb slecht nieuws. Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis”, laat Maxime weten. “Het is nu vooral uitzieken.”

Maxime plaatste Instagram een video en legt uit zij al dagen weinig van zich heeft laten horen. “Ik heb slecht nieuws. Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken.” Of man Leroy ook getroffen is door het virus is niet bekend.


Maxime en de rest van de Meilandjes keerden afgelopen zondag terug van vakantie op het tropische Curacao. Of Maxime het coronavirus op Curacao heeft opgelopen en misschien de familie besmet is ook nog onduidelijk.

Op dit moment is Maxime hoogzwanger van haar tweede kindje. De geboorte van haar dochtertje is in september. Eerder werd zij al de moeder van de inmiddels driejarige Claire.


Corona tijdens de zwangerschap kan, met wat nu bekend is, geen kwaad voor de ongeboren baby. Voor zover nu bekend, heb je met corona niet meer kans op een miskraam.