Na succes ‘Kerst met La Paay’ op Libelle TV: Krijgt Patricia Paay weer eigen realityshow?

0

Patricia Paay schitterde de afgelopen tijd in de videoserie ‘Kerst met La Paay’ op de website van Libelle. een aanloopje naar een nieuwe realityshow van La Paay?

patricia Paay geeft zelf op Instagram het antwoordt op de vraag of ze denkt over een nieuwe realityshow. “Voor nu zijn er zeker geen plannen voor een realityserie. Moet er toch niet aan denken om weer vier dagen per week een cameraploeg over de vloer te hebben.” Paay, die in 2002 als een van de eersten in Nederland begon met haar eigen realityshow de Adam’s Family, is net klaar met de videoserie.


“Kerst is inmiddels voorbij en ik hoop van harte dat jullie ondanks alles genoten hebben”, zegt ze. Ze bedankt haar volgers voor alle lieve reacties op haar video’s. “Hartverwarmend, dank jullie wel daarvoor”, schrijft ze bij een selfie van zichzelf in de auto.

Adam’s family (een kijkje in het leven van de familie Curry) was van 2002 tot 2003 een docusoap op SBS6. De serie speelde rond het toen nog echtpaar Adam Curry en Patricia Paay en hun dochter Christina. Het commentaar in de serie was van Gert-Jan Dröge. Om de opnames te maken stond het gezin toe dat er 24 uur per dag opnames werden gemaakt. Curry had de zeggenschap over de eindmontage. De opnames leverden het gezin een miljoen euro op.


Het gezin was op dat moment vermogend door het werk van Curry als dj voor MTV in de Verenigde Staten. De opnames werden gemaakt in hun kasteel in Brasschaat in de Belgische provincie Antwerpen, waar ze onder meer de beschikking hadden over een eigen helikopter.