Met 4 wijntjes en 3 shotjes stapt Martien Meiland op de Solex: ‘Schaam je’

0

Een deel van de kijkers naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland vindt dat ‘kasteelheer’ Martien Meiland zich moet schamen. In de uitzending was te zien hoe Meiland na het drinken 4 wijntjes en 3 shotjes doodleuk op zijn Solex stapte.

De voorliefde van Meilandjes voor ’wijnen, wijnen, wijnen’ is niet nieuw, maar kijkers naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen lijken nu toch een beetje klaar met het alcoholgebruik van de familie. tijdens een Solextocht werd, zo was maandagavond te zien, flink ingenomen tijdens iedere stop.


Kijkers turfden het aantal drankjes dat Martien Meiland dronk. Dat bleken, in beeld, zeker 4 wijntjes en 3 shotjes, waarna Martien doodleuk weer op zijn Solex stapte. En dat schoot bij een deel van de kijkers in het verkeerde keelgat. “Ik vind het leuk om te kijken naar dit programma, dat ze zelf graag een wijntje drinken, ook prima. Maar met veel rosé’tjes en shotjes zo weer op de snorfiets stappen, echt onverantwoord!”, luidt een van de commentaren.

Een ander vraagt zich af of de verkeersregels voor ’de familie Meiland’ niet meer gelden? “Maar nee, we zijn zo gewoon gebleven…”