Gravin Eloise (18) over foto’ Weekend: ‘Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen foto van… wat is daar nieuws aan?’

0

Zijn haar ouders, prins Constantijn en zijn vrouw Laurentien, woest op weekblad Weekend over de foto’s van een rokende dochter Eloise (18), de gravin zelf zegt: “Ik vind het raar om mee te maken, en het maakt me oncomfortabel om zomaar gefotografeerd te worden”, schrijft ze in haar stories. “Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen foto van… wat is daar nieuws aan?”

Na haar ouders (“Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden”) heeft nu ook gravin Eloise gereageerd op de foto’s die weekblad Weekend van haar maakte toen ze een sigaret rookte. En net als haarr ouders is ze not amused.


“Ik vind het raar om mee te maken, en het maakt me oncomfortabel om zomaar gefotografeerd te worden”, schrijft ze in haar stories. „Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen foto van… wat is daar nieuws aan?” Ze wil genieten van haar studentenleven, besluit ze. “En hopelijk begrijpen jullie dit!”.

Veel van haar volgers begrijpen dat. “Even een hart onder de riem. Trek je niks aan hoor van de roddelbladen. We zijn allemaal jong geweest. Geniet inderdaad maar lekker van je studentenleven”, schrijft iemand. Een ander: “Ik hoop oprecht dat jij je studententijd ongegeneerd dronken, verliefd, met katers, met liefdesverdriet, maar vooral jezelf door mag maken!”


Weekend spotte de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien in Amsterdam waar ze, zo werd geschreven, ze gespot werd met drank, sigaretten en jongens. Eloise (18) begint in de hoofdstad aan haar eerste jaar als student aan de Amsterdamse Hotelschool.

In mei behaalde ze haar vwo-diploma aan het Maerlant Lyceum in Den Haag. Eerder deze zomer meldde ze al dat ze naar de hotelschool zou gaan maar niet voordat ze met haar ouders en broer en zus op vakantie was gegaan naar Sicilië.

LEES OOK – ROKEND OP DE FOTO – Wereldpers: Is Máxima’s tweede dochter ALEXIA (15) de rebelse prinses van haar generatie?