Pagina titel ...
zaterdag, mei 30
FOTO’S – Scheurtjes in relatie met Bridget? André Hazes samen met ex Monique en zoontje André Jr. (3) op Curaçao

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Foto's Instagram André Hazes/Monique Westenberg/Bridget Maasland
Het mag pikant heten dat het juist RTL Boulevard, de werkgever van Bridget Maasland, is die zich vandaag afvraagt: Eerste scheurtjes in de relatie van André Hazes (26) en Bridget Maasland (45)? De zanger is zonder Bridget, maar met ex Monique Westenberg (42) en zoontje André (3) op het paradijselijke eiland Curaçao waar ze zich goed vermaken.

(Lees verder na de advertentie)

Bridget Maasland mag er dan niet zijn, André Hazes vermaakt zich uitstekend op Curaçao. en niet in het minst dankzij de aanwezigheid van zoontje André die met moeder Monique Westenberg ook op het eiland verblijft.

Papa André laat zoontje André zelfs op het podium komen om mee te zingen en te drummen. Een vader/zoon momentje waar Monique een foto op Instagram van plaatst met als bijschriften ‘met zijn grote held’.

Hazes en zijn team zijn duidelijk in vakantiestemming, waarbij de drank rijkelijk vloeit. ‘Mijn mensen’, schreef André bij een foto die hij postte op Instagram Story’s. 

Grote vraag is of ook Bridget zich nog op Curaçao zal laten zien. Shownieuws meldde twee dagen geleden weliswaar dat Bridget onderweg zou zijn naar Curaçao, maar dat lijkt niet waar. Nog maar gisteren postte Bridget nog een foto van haar zoon (11) met zijn hond, genomen in Amsterdam, met daarbij de tekst A picture says more than a thousand words!’ 

Als Bridget haar grote liefde alsnog achterna reist dan zou dat niet de eerste keer zijn. Eerder verraste ze hem nog onverwacht tijdens opnames van The Voice Senior in België.

Bridget Maasland noemde André op 21 januari, zijn 26ste verjaardag, “Ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou.. Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd. Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.” De zanger reageerde blij met: “Een spiegel waar ik in kijk. Blij dat ik mijn verjaardag met jou mocht vieren!”

Des te opvallender, zoals RTL Boulevard, concludeerde, dat Bridget nu op Curaçao ontbreekt en André vakantie viert met ex Monique en hun zoontje.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0