Bruce Jenner doet zichzelf schitterende strandvilla in Malibu cadeau

0
Bruce Jenner, onlangs nog betrokken bij een auto-ongeluk waarbij een vrouw de dood vond, heeft zichzelf een schitterende strandvilla in Malibu, Californië, cadeau gedaan…
De stiefvader van Kim Kardashian, hij was 22 jaar getrouwd met haar moeder Kris, woonde sinds de scheiding in 2013 in een gehuurd strandhuis, maar heeft nu zijn eigen stekkie. Het is een huis met vier slaap-en vier badkamers dat op een bergtop ligt en rondom uitzicht biedt op de oceaan. De in 2010 gebouwde villa heeft, naast meerdere open haarden, vloerverwarming.

Voor de villa in Malibu, met een overdekt terras, zwembad en een spa, betaalde Jenner $ 3.575.000 (3.2 miljoen euro).


Bruce Jenner zou zich inmiddels aan het voorbereiden zijn op de geslachtsoperatie die de voormalig topsporter ergens in de komende maanden ondergaat. Volgens zijn artsen zou Bruce psychologisch klaar is om vrouw te worden.

Justitie zou overigens nog altijd overwegen Jenner te vervolgen voor het veroorzaken van een dodelijk auto-ongeluk vorige maand. De realityster uit Keeping Up With The Kardashians zou in Los Angeles hebben gereden terwijl hij met mobiele telefoon speelde.


Jenner reed achterop een witte Lexus die door de klap op de andere weghelft belandde en frontaal op een Hummer inreed. De automobiliste in de Lexus overleed ter plekke. Zeven mensen raakten gewond.