Pagina titel ...
zaterdag, mei 30
Britse prins Charles (71) positief getest op coronavirus; Queen Elizabeth nog in goede gezondheid

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

“Hij werkt de laatste dagen vanuit huis.” Zijn vrouw Camilla is ook getest op het virus, maar is niet besmet. Beide zitten momenteel in thuisisolatie in hun woning in Schotland. Nadat Charles en Camilla symptomen vertoonden, is door de National Health Service besloten hen te testen op het virus. Omdat hij in de laatste weken veel verschillende afspraken heeft gehad, is het niet te herleiden waar hij het virus heeft opgelopen.

De Britse royaltyverslaggever Chris Ship laat zegt te weten dat Charles zich op 10 maart in een ruimte bevond met prins Albert van Monaco, tijdens een evenement in Londen. 19 maart werd bekend dat Albert positief heeft getest op het coronavirus.

De Britse koningin Elizabeth verkeert in goede gezondheid, ondanks dat ze haar zoon prins Charles onlangs nog zag. Elizabeth, die in Windsor verblijft, heeft geen klachten, laat Buckingham Palace weten in reactie op het nieuws over Charles. De 93-jarige vorstin zag haar oudste zoon op 12 maart voor het laatst. Dat was tegelijkertijd het vroegst mogelijke moment waarop Charles zelf besmet kon raken met het virus.

Zondag meldden Britse kranten nog dat de koninklijke familie zich zorgen maakte om het virus. Een medewerker van Buckingham Palace liep het longvirus op. 

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0