BINNENKIJKEN in de Hollywood-villa van HARRY STYLES (One Direction) die u nu met ANDERHALF MILJOEN KORTING kunt kopen

0
Twee-en-een half jaar geleden zette Harry Styles zijn woning in Hollywood te koop voor 8,5 miljoen dollar (7,6 miljoen euro). Dat bleek een beetje te hoog gegrepen. Nu is de prijs verlaagd tot 6.995 miljoen dollar. Dat wordt dus een stuk minder winst voor voormalig One Direction ster Louis Tomlinson, zoals hij eigenlijk HEET. Hij betaalde namelijk zelf $7.300.000. EVEN BINNENKIJKEN VOOR U EEN BOD DOET?

De villa ligt boven LA’s Sunset Strip in Hollywoods Hidden Hills. Styles kocht de gerenoveerde villa uit de jaren zestig in januari 2016 voor 7.3 miljoen dollar. Het huis telt 14 kamers, waaronder een ontbijtzaal, drie slaapkamers, vijf badkamers, een patio, een bubbelbad en een zwembad. De garage biedt plek aan twee auto’s.


De villa was met 557m2 groot genoeg om de popster en zijn zoontje Freddie Reign, geboren uit zijn relatie met zijn inmiddels ex-vriendin Brianna Jungwirth, alle comfort te bieden.

Zo is er door de kamerhoge ramen een panoramisch uitzicht op het centrum van Los Angeles en het Hollywood teken. Ook is er een bioscoop, met bar, in huis en buiten een zwembad. In de tuin tropische palmbomen.