Pagina titel ...
zondag, april 5
BINNENKIJKEN in de Hollywood-villa van HARRY STYLES (One Direction) die u nu met ANDERHALF MILJOEN KORTING kunt kopen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Twee-en-een half jaar geleden zette Harry Styles zijn woning in Hollywood te koop voor 8,5 miljoen dollar (7,6 miljoen euro). Dat bleek een beetje te hoog gegrepen. Nu is de prijs verlaagd tot 6.995 miljoen dollar. Dat wordt dus een stuk minder winst voor voormalig One Direction ster Louis Tomlinson, zoals hij eigenlijk HEET. Hij betaalde namelijk zelf $7.300.000. EVEN BINNENKIJKEN VOOR U EEN BOD DOET?

De villa ligt boven LA’s Sunset Strip in Hollywoods Hidden Hills. Styles kocht de gerenoveerde villa uit de jaren zestig in januari 2016 voor 7.3 miljoen dollar. Het huis telt 14 kamers, waaronder een ontbijtzaal, drie slaapkamers, vijf badkamers, een patio, een bubbelbad en een zwembad. De garage biedt plek aan twee auto’s.

De villa was met 557m2 groot genoeg om de popster en zijn zoontje Freddie Reign, geboren uit zijn relatie met zijn inmiddels ex-vriendin Brianna Jungwirth, alle comfort te bieden.

Zo is er door de kamerhoge ramen een panoramisch uitzicht op het centrum van Los Angeles en het Hollywood teken. Ook is er een bioscoop, met bar, in huis en buiten een zwembad. In de tuin tropische palmbomen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0