Beauty JUTTA LEERDAM bevestigt relatie met beest JAKE PAUL

0

(Beeld: Instagram)

Schaatsster Jutta Leerdam en YouTuber Jake Paul bevestigen na dagen van speculatie dat ze officieel een setje zijn. Zij is de beauty en hij het beest die zijn miljoenen fans geld aftroggelt en wordt beschuldigd van misbruik.


“That’s it”, schrijft Leerdam bij een aantal liefdevolle kiekjes. Ook Jake Paul deelt op zijn profiel romantische foto’s en schrijft: „Ik ben Nederlands nu.” Paul schrijft: ‘Ik ben Nederlands nu.’ Leerdam en Paul zijn overigens grote namen op het platform. De Nederlandse heeft ruim vier miljoen volgers, Paul zelfs 22,5 miljoen.

Leerdam werd vorige week met Jake Paul gespot in een restaurant in Miami. “Er stond blijkbaar ’zoenen’ op het menu, ze proefden vooral van elkaars lippen”, onthulde een bron aan de Amerikaanse showbizzsite TMZ.


Jake Paul zijn roem te danken heeft aan miljoenen jongeren die hem als een idool zien, maakt hij maakt doorgaans misbruik van zijn jonge volgers. Zijn bekendste programma, Edfluence, gaf fans voor zeven dollar per maand toegang tot een zogenaamde routekaart naar succes. Wie uitgebreider advies wilde, moest nog eens 57 dollar betalen. Zijn aanbevelingen bleken meer dan teleurstellend, waardoor hij ervan werd beschuldigd zijn jonge fans op te lichten.
In 2020 herhaalde hij het trucje met zijn Financial Freedom Movement tegen een prijs van 20 dollar. Vrijwel alle tips zijn op het web gewoon gratis te vinden.

In het voorjaar van 2021 werd Jake Paul beschuldigd werd van aanranding. Justine Paradise, die meer dan een half miljoen TikTok-volgers heeft, vertelde in een video uitgebreid over het vermeende seksuele misbruik waarbij hij haar zou hebben gedwongen tot orale seks. Nog geen drie weken na de beschuldiging van Paradise, kwam er nog een meisje naar voren die stelde op haar zeventiende te zijn lastiggevallen door de influencer. De YouTube-ster heeft alle beschuldigingen altijd ontkend.

Afgelopen zomer zag Jutta Leerdam na vijf jaar haar relatie met Koen Verweij stranden. “We zitten in verschillende fases in ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste”, schreef ze destijds daarover.