André Hazes heeft maling aan iedereen: op liefdesvakantie naar Ibiza met Sarah van Soelen

0

André Hazes heeft werkelijk overal lak aan. Tegen de coronaregels in zijn hij en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen vertrokken op liefdesvakantie naar Ibiza. Fans reageren woedend op het liefdestripje naar de zon.

De twee vlogen vrijdag naar het zonnige Ibiza om in alle rust van hun prille liefdesgeluk te genieten. Fotograaf Edwin Smulders betrapte André en Sarah toen ze aan boord van het toestel stapten. De twee maakten een verliefde indruk terwijl de zanger zijn vriendin door de menigte bij de gate richting het vliegtuig loodste.


Nog maar vorige maand maakte Hazes bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Die vriendschap bleek echter al snel te zijn doorgegroeid tot liefde.

Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is ook op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.


Het is voor André (27) de eerste relatie in jaren met een vrouw die ongeveer even oud is als hijzelf. Monique was zestien jaar ouder en Bridget Maasland, met wie hij kortstondig samen was toen het even uit was met Monique, twintig jaar. Sarah is twee jaar jonger dan de 27-jarige zanger.

Fans van de zanger reageren ontstemd op het vertrek van de zanger naar Ibiza: Ene Mariette vindt het walgelijk. “Moet dit nou? Vond Dré eerst een sociale knul. Hij is van zijn voetstuk gevallen. Hij is een narcist en zij erbij. Dré wordt nooit volwassen. Het leven is niet een en al feest. Denk eens aan je kleine ventje”, zegt zij.

Corry: “Ik besteed er geen woorden meer aan. Ik heb zelf twee zoons en drie kleinzoons. Wat een vent is dat.”

En Gabri: “Dit is geen liefde, hebben elkaar nodig om in de spotlight te blijven. Alleen qua leeftijd en onvolwassenheid past ze beter. Go Monique.”

Andrés moeder Rachel is blij met zijn nieuwe vriendin. “Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk’’, zei Rachel toen de relatie nog een vriendschap heette.