WAYLON maakt excuses aan publiek bij eerste optreden na bekentenis overspel: ‘Ik heb de afgelopen uren de ogen uit mijn kop gejankt’

0

(Beeld: Instagram)

Enkelen uren nadat hij bevestigde dat hij overspel had gepleegd tegenover zijn hoogzwangere vriendin Bibi gaf zanger Waylon zijn ‘intieme concert’ vrijdagavond in Baarn in de kasteeltuin van Groeneveld. Voor een uitverkocht veld (1500 bezoekers) vertelde hij niet al te best bij stem te zijn, omdat hij de afgelopen uren de ogen uit zijn kop had gejankt.


De 1500 bezoekers lazen net voor het concert op hun telefoons dat Waylon erkende dat hij zijn vriendin Bibi bedrogen had toen zij zwanger was van hun op 23 mei geboren zoontje. Bij de tekst ‘I fucked up’ schrijft Waylon in een verklaring dat hij ‘niets kan zeggen waardoor het lichter wordt voor Bibi’.

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”


Ook vandaag heeft Waylon een optreden: hij staat in de line-up van het Friese festival Herema Park Live.