DOUWE BOB vindt drie kinderen bij drie vrouwen ‘knap lastig’ (en hij gaat trouwen met Anouk)

0

Douwe Bob heeft bij drie verschillende vrouwen een kind: zoontje Elias (mei 2022), dochter Bobby Lou (december 2021) en dochter Ziggy (december 2021). En dat vindt de zanger maar knap lastig.

Hij heeft het zichzelf “erg moeilijk” gemaakt, zo vertelt de zanger in een interview met het AD. “Het is echt lastig. Alle drie zijn even belangrijk voor me, maar de situaties zijn verschillend. Ik zoek naar een manier, terwijl ik besef dat ik onmogelijk voor drie kinderen bij drie moeders een volwaardige vader kán zijn. Dat is fucking lastig, met een hoofdletter F. Dat weegt op me. Al vindt liefde uiteindelijk altijd wel een weg.”


De zanger en Anouk, bij de aankondiging van de zwangerschap nog zijn ex-vriendin, is nu de vrouw die hij afgelopen vrijdag ten huwelijk vroeg. Dat deed Douwe Bob op een feest voor zijn 30ste verjaardag waar hij op zijn knieën ging op zijn woonboot in Amsterdam, te midden van vrienden en familie. Nog voordat Anouk kon reageren op de vraag, voegde de zanger er nog aan toe: ‘Alsjeblieft?’ Er is nog geen datum voor de bruiloft.

Douwe Bob vreest dat nu hij met Anouk gaat trouwen en samenwonen dat hij zijn andere kroost tekort zal doen. “Liefst zou ik met z’n allen samenwonen in een boerderij in Griekenland, maar dat kan niet”, aldus de zanger, die hoopt dat ze op tweede kerstdag misschien bij hem kunnen zijn, al weet hij dat ook dat ingewikkeld wordt. “Die kleine meiden willen straks ook graag bij hun moeder zijn, ga ik dan met drie moeders aan tafel zitten met kerst? Dat zijn dingen waarover ik nu af en toe pieker en waarvan ik slecht slaap.”


Douwe Bob heeft afgelopen maand voor het eerst zijn tweede dochter ontmoet. Ziggy werd een week na zijn oudere dochter bij een andere vrouw geboren. “Ze is al bijna een jaar, dat was een bijzonder moment”, vertelt Douwe Bob aan het AD. “Ze heeft een Surinaamse moeder, maar ze is heel licht uitgevallen, ze lijkt wel op mij. Een prachtige meid, klein van stuk. Het lijkt mij mooi, en haar moeder ook, dat die kleine en ik wat met elkaar opbouwen.”

De eerste ontmoeting tussen Douwe Bob en Ziggy liet lang op zich wachten, omdat het contact met haar moeder niet goed was. “Dat lag net zo goed aan mij, ik heb ook verzaakt”, aldus de zanger. „Ik was in een soort van totale paniek. Maar weet je wat moeilijk is? Alles wat ik zeg, ook nu in dit gesprek, is link. Ik wil niemand kwetsen, maar elk woord dat ik zeg kan verkeerd overkomen, is het niet bij de één dan misschien bij de ander. Dat maakt het allemaal heel precair,” zo zegt hij in de krant.