UNIEK FAMILIEKIEKJE! Prins Alberts van Monaco’s vier kinderen voor het eerst samen op de foto

0

(Beeeld: @JazminGraceGrimaldi}

Het is een uniek familiekiekje: de vier kinderen, de tweeling prins Jacques en prinses Gabriella uit prins Alberts van Monaco huwelijk met Charlene, en  Jazmin en Alexandre verwekt bij zijn minnaressen.


Jazmin Grace Grimaldi deelt de foto in haar jaaroverzicht van 2021. Jazmin Grace Grimaldi is  de oudste (buitenechtelijke) dochter van prins Alber.  Een zeldzaam kiekje, want nooit eerder was er een foto waarop álle vier de kinderen van prins Albert samen te zien zijn.

Afgelopen zomer bezochten zowel Jazmin (29), die in New York woont, als Alexandre (18), die in Londen woont, hun vader in Monaco. Waarschijnlijk is de foto toen genomen. Tweeling Jacques en Gabriella zijn de kinderen die prins Albert samen met zijn echtgenote prinses Charlene kreeg. Jazmin werd geboren uit een relatie van de prins met Tamara Rotolo, Alexandra uit Alberts relatie met Nicole Coste.


De vier kunnen het  goed met elkaar vinden. Zo zei Jazmin in Harpers Bazaar: “Ik kan niet wachten om ze op te zien groeien. Ze hebben van die prachtige, grote blauwe ogen en gedragen zich allebei al zo keurig!” Ook Alexandre kan, zo vertelde zijn moeder Nicole Coste, goed met de 7-jarige tweeling overweg. “Zij zijn natuurlijk nog jong. Alexandre speelt leuk met ze wanneer hij ze ziet.”