BINNENKIJKEN – DIRK KUIJT trekt met nieuwe liefde KATE in deze DROOMVILLA van twee miljoen

0
Dirk Kuijt en nieuwe liefde Kate zijn in de Noordwijkse villa die de voormalig voetballer begin vorig jaar kocht voor 1.575.000 euro getrokken. Na de aankoop moest er nog flink geïnvesteerd worden in badkamers en keuken, want de villa werd casco opgeleverd. Ook de tuin moest nog worden aangelegd. Nu Dirk en Kate in hun liefdesnestje wonen, wonen ze in een villa die zeker twee miljoen heeft gekost.

Na zijn scheiding van Gertrude van Vuuren, met wie hij zeventien jaar was getrouwd en kinderen Noëlle (16), Roan (14), Jorden (12) en Aiden (9) heeft, betrok Kuyt (41) tijdelijk een huurwoning. maar nu is hij samen met nieuwe liefde Kate verhuisd naar de villa die hij voor ruim anderhalf miljoen euro in Noordwijk kocht.


In september 2013 kocht Dirk Kuijt in Noordwijk een villa op een stuk grond van 4400 vierkante meter. De villa liet hij afbreken om zijn droompaleis te laten bouwen. Dat paleisje werd, na de scheiding van Gertrude, verkocht voor 6.650.000 euro, kocht Dirk, inmiddels samen met nieuwe liefde Kate, een nieuw opknappertje. Hij betaalde 1.575.000 euro voor een villa ‘op het historische Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Een villa zonder vloeren, zonder badkamers en zonder keuken.

Van buiten lijkt de toekomstige villa een kasteel, maar van binnen was het een heus ‘opknappertje’ toen Dirk de villa casco kocht wat betekent dat de buitenkant af was, maar binnen was er nog niets. Er waren geen vloeren, de wanden onafgewerkt, geen badkamers, geen keuken en geen aangelegde tuin.


Tot de villa bewoonbaar was woonde Dirk met nieuwe liefde Kate voor €3000 per maand in een gehuurd appartement in Oegstgeest.

De villa heeft op de begane grond een gemetselde schoorsteen met open haard. Op de eerste etage zijn nu twee badkamers gemaakt. Er zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer dubbele deuren naar een balkon heeft. Op de tweede etage zijn er nog twee slaapkamers en een wasruimte; plek zat voor Dirks vier kinderen Noëlle, Roan, Jorden en Aidan om langs te komen.