Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Dirk Kuijt viert de zomer met nieuwe liefde Kate in deze villa van twee miljoen

0Nog even en dan trekken Dirk Kuijt en nieuwe liefde Kate in de Noordwijkse villa die de voormalig voetballer begin dit jaar kocht voor 1.575.000 euro. Maar na de aankoop moest er nog flink geïnvesteerd worden in badkamers en keuken, want de villa werd casco opgeleverd. Ook de tuin moest nog worden aangelegd. Kortom: als Dirk en Kate hun liefdesnestje betrekken wonen ze in een villa die zeker twee miljoen heeft gekost

In september 2013 kocht Dirk Kuijt in Noordwijk een villa op een stuk grond van 4400 vierkante meter. De villa liet hij afbreken om zijn droompaleis te laten bouwen. Dat paleisje werd, na de scheiding van Gertrude, verkocht voor 6.650.000 euro, kocht Dirk, inmiddels samen met nieuwe liefde Kate, een nieuw opknappertje. Hij betaalde 1.575.000 euro voor een villa ‘op het historische Landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Een villa zonder vloeren, zonder badkamers en zonder keuken.Dirk Kuijt verhuisde na zijn geruchtmakende scheiding van Gertrude naar Oegstgeest, maar de oud-Feyenoorder verhuist nog deze zomer weer terug naar zijn oude woonplaats Noordwijk, waar hij voor 1.575.000 euro een nieuw­bouwvilla kocht. Eind 2019 moest het pand nog een kleine €1,8 miljoen opleveren. Een kleine anderhalf jaar later heeft Kuijt dus iets van die vraagprijs af kunnen krijgen.

Van buiten lijkt de toekomstige villa een kasteel, maar van binnen was het een heus ‘opknappertje’. Dirk kocht de villa casco; de buitenkant was af, maar binnen was er nog niets. Er waren geen vloeren, de wanden onafgewerkt, geen badkamers, geen keuken en geen aangelegde tuin.

Tot de villa bewoonbaar is, en dat is bijna, woont Dirk met nieuwe liefde Kate voor €3000 per maand in een gehuurd appartement in Oegstgeest. .

De villa heeft op de begane grond een gemetselde schoorsteen met open haard klaar. Op de eerste etage zijn nu twee badkamers gemaakt. Er zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer dubbele deuren naar een balkon heeft. Op de tweede etage zijn er nog twee slaapkamers en een wasruimte; plek zat voor zijn vier kinderen Noëlle, Roan, Jorden en Aidan om langs te komen.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();