Oud-voetballer valt voor oud Miss: Dit is Kate van Kuyt

0

Oud voetballer Dirk Kuyt (40) is gevallen voor Kate Reinemans (29), die in 2009 als 18-jarige deelnam aan de Miss Overijssel-verkiezing . Tot vandaag is alleen een heel klein groepje intimi is op de hoogte van haar relatie met Dirk Kuijt. Die duurt al zeker een jaar.

De eerste geruchten over de nieuwe relatie doken vlak voor de zomer op, zo schrijft weekblad Privé. Het blad  vroeg Kate toen al om een reactie. Haar antwoord toen: ‘Ik schrik ervan dat Privé hierover belt. Snappen doe ik hier helemaal niets van. Wie helpt dit soort rare verhalen de wereld in? Ik vind het allemaal erg vaag en kan hier helemaal niets mee. Er is geen sprake van een relatie. En verder wil ik met rust gelaten worden.’ Nu, een klein jaar later, steekt het verhaal opnieuw de kop op. Uit allerlei hoeken klinkt steeds weer de naam van Kate.


De liefdesvonk tussen Kuyt en Kate zou eind 2019 overgesprongen zijn toen Kate voor het liefdadigheidsdoel IT4Kids een gala organiseerde waar ook de Dirk Kuyt Foundation aan meewerkte. In deze periode hadden Dirk en Kate een zakelijk contact, maar al snel werd het meer. Een bron zegt in het weekblad: “Het is geen geheim dat ze het in de zakelijke relatie al goed met elkaar konden vinden. Als je vrij man bent, is de stap dan misschien makkelijker te zetten met een vertrouwd persoon.’

Kate omschreef zich in 2009 stond bij de Miss Overijssel-verkiezing met: ‘Ik ben jong en fris, met een open visie en een eerlijk karakter. Mensen omschrijven mij als betrouwbaar en bescheiden. Ik ben altijd in balans en rustig, open en overwogen, sociaal en begaan met anderen. Ik behandel iedereen gelijk en met respect. Als je mij ziet, zie je altijd een lach op mijn gezicht. Mijn uiterlijk weerspiegelt namelijk mijn innerlijke gevoelens, mijn geluk en mijn positiviteit. Mijn opvoeding, karakter en persoonlijkheid maken mij tot wie ik ben. Bovendien doe ik alles wat ik doe met flair. Mijn levensreis van de afgelopen achttien jaar neemt nu een andere wending met allerlei avonturen, die ik meemaak met de liefdevolle, respectvolle en ondernemende mensen om me heen. Miss Overijssel biedt mij zo veel mogelijkheden en natuurlijk avontuur.’


Ook nu vroeg Privé Kate om een reactie. Die is niet ontkennend, maar ook niet bevestigend. ‘Zoals ik je de laatste keer al heb aangegeven, heb ik absoluut geen behoefte om hierop in te gaan. Bovendien heb ik het momenteel heel erg druk met mijn werk en wil ik me daar graag op concentreren. Dank voor je begrip. Kate.’

 

Share.