Prins Albert van Monaco gedumpt? ‘Charlene is er met een ander van door’

0
Beeld: ChonranPictures
Volgens het Franse weekblad Ici Paris zou de moeder van tweeling Gabriella en Jacques, Charlene van Monaco, haar man, prins Albert van Monaco, hebben ‘gedumpt’ voor Conor McGregor, een Ierse mixed martial arts-kampioen, bijgenaamd The Notorious. Het Franse blad kopte op haar voorkant ‘Charlene, elle est partie avec un autre (Charlene is er van door met een ander), maar dat bleek toch iets genuanceerder te liggen.

Dat prins Albert geïrriteerd zou zijn over de omgang van zijn Charlene met McGregor, zoals IciParis schreef, bleek uit de duim gezogen.


Mixed martial arts-kampioen Conor McGregor is namelijk een van de woordvoerders van de Princess Charlene Foundation die op 12 en 13 september ook deelneemt aan de door de stichting georganiseerde waterfietscompetitie. In de estafettewedstrijd over 180 km wordt McGregor de partner van de echtgenote van Prins Albert. Op zijn Instagram-account plaatste Mixed martial arts-kampioen zelfs foto’s van hem en de prinses die aan het trainen waren op hun waterfietsen.

Hij schreef er bij: ‘Een geweldige dag op de waterfietsen met prinses Charlene van Monaco. Een fenomenale atleet en Olympiër, we werken samen voor een reis van 180 km in september om het bewustzijn over waterveiligheid te vergroten. Ik kan niet wachten!”


Net als mama zijn tweeling Gabriella en Jacques overigens echte waterratten. En Gabriella en Jacques (beide 5) zijn ook nog eens een droomteam, zoals blijkt uit de foto’s die mama Charlene op haar Instagram postte van de tweeling op het strand. Vermomd als ‘Wonderwoman’ en ‘Baby Shark’, laten ze de jonge, met zonnebril getooide, royals hoe ze genieten van een dagje zon, zand en zee. Net als Charlene overigens.